Hayýrlý kazançlar arkadaþlar, 7,94 ve 7,97 fiyat aralýðýnda bende aranýza katýldým, ayaðýmýn uðurlu geleceðine inanýyorum![]()
Hayýrlý kazançlar arkadaþlar, 7,94 ve 7,97 fiyat aralýðýnda bende aranýza katýldým, ayaðýmýn uðurlu geleceðine inanýyorum![]()
6 ay önce benim 9.36 idi hatta 9.50 lerden bile aldýðým olmuþtu. Þansýma üç aydýr çýktýmý satýyorum düþtümü alýyorum. Ömür törpüsü... anca zararým çýkýyor.
Belki birgün arkasýndan bakým kalacaðým. Þansýma
7.97 yine bir miktar gelmiþ...
Adana ya helal olsun. Çýktýðý yerden aþaðý inmedi. Aksine %8.25 yukarýda... aslan afyon gibi yapmýyor
borsa deerinliðe bilerek mi kapattýlar. alternatif var mý. körlemesine izliyoruz.
Spekoþ yine daðýttý malý çaktý aþaðý deðerli bir abimiz bu iþten iyi anlayan afyon tahtasýný izlemiþ ve onun dediðine göre birileri yukarý çekmeye çalýþtýkça spekoþ basmýþ aþaðý çýkartmamak için elinden geleni yapmýþ keffar bu iþlem hacminde keffarýn malý daðýttýðý izlenimi oluþmuþ hayýrlýsý diyelim...
**** me yokmu ya iyi muhabetler oluyodu þuan derinlik proðramým var izlikte yavan oluyo böyle
o zaman bizim bilmeyip onun bildigi birþey varki böyle malýný hunharca dagýtýyor bir yatýrýmcý neden hisse alýr alýyýmda düþsündiyemi temel verilere beklentilere bakar uygun gördügüne yatýrýmýný yapar , peki bu hissede olan ne normal kýlasik yatýrýmcý bu düþüceyle aldý bu hisseyi , peki kafasýna kafasýna vuranlarýn amacý ne vardýr bilikleri demekki
Yer Ýmleri