nemesizler ne aþýlmaz kademe sanki 10 . 11. 15 oldu da sendeleyip duruyor.
nemesizler ne aþýlmaz kademe sanki 10 . 11. 15 oldu da sendeleyip duruyor.
2 Þubat 2017'de (9.13) olan kaðýt 2.þubat. 2018'de 7.80'lerde geziyor.Endeks Þubat/2017 baþýnda( 85.000) iken bugün (120.000)'i geçmiþ durumda.Son derece yanlýþ bir kaðýda girmiþim þahsen .Göz göre göre bu rezil kaðýtta kaldýk.
kademe gören var mý arkadaþlar. kör dövüþü yapýyoruz.
ömrümüzü yedin.
daha ne kadar sýkýþacan 7,80 de ya aþaðý ya yukarý kýr. Bilanço beklentisiyle bile hareketlenmiyor.
Dün 7.77 kapatmýþtý Bugün 7.75 kapatmazsan namertsin.Süzüle süzüle iniyor aþaðý. Sevgili NEZMÝN (ömrümüzü yedin) demiþ Ýnanýn BEN TÜKENDÝM.
Son düzenleme : waktanw; 01-02-2018 saat: 16:47.
waktanw kardeþim.artýk bu hisseyle ilgili söylenecek söz bulamýyorum.afyon a gidip fabrikayý gezmeyi düsünmeye baþladým.fabrika gerçek mi çalýþaný var mý yada bacadan duman çýkýyor mu.bilmediðimiz bir þeyler var sanki.ama bist te neredeyse hiçbir iþ yapmayan þirketlerin bile bu yükseliþte ciddi primler yapmalarý bana hissenin ciddi bir baský altýnda olduðuna inandýrýyor.bu hisse gidecek belki telaffuz bile edemeyeceðimiz rakamlarýda görebilir.ama bana öyle geliyor ki biz olmadýðýmýz zaman da olacak.yani bizdeki mallarý almadan bir yere götürmeyecekler.bu gidiþlede alacaklar gibime geliyor.ytd.selamlar
Yer Ýmleri