Arkadaþlar merhaba. Yarýn bende almak istiyorum. Teknik olarak bir yükseliþ görüyorum. Sizlerin fikirlerinizi almak isterim.
bosuna kýmse umutlanmasýn býlanco felan hýkaye bu kagýt yatar da yatar borsa duser bu duser ytd dedýklerýmý býlanco sonrasýnda anlarsýnýz
Temel analiz üzerinde reel verileri ve durumlarý yazdým sadece. Kimseye maldan çýkýn demeye de getirmedim asla. (Arsa satýþ beklentisinin gerçekleþmesi dahil mevcut koþullarda benim gözümde hlssenln ederi 3.50 civarýnda eder ancak) Ama hisse her zaman speküle edilebilir daha önceki zirve fiyatlarýnada çýkabilir. Veya zamanla yeni fabrikasý yýllýk faliyet karýný (arsadan gelen karý karýþtýrmadan) 100 milyon veya yukarýsýna çýkarýr ozaman bu hissenin flyatý çok daha deðerlide olabillr.
Günaydýn. I PROMETHEUS kardeþim cevabi mesajýnýza teþekkürler.Ancak mesajlarýnýzýn yatýrým tavsiyesi mahiyetinde olduðunu vede yeni girecek olanlara GÝRMEYÝN ; kaðýtta olanlarada ÇIKIN tavsiyesinde bulunduðunuzu düþünüyorum.Ýsterseniz bu konuya burda son verelim .Hoþçakalýn.
ALGI operasyonu tutmuþ olmalýki rezil kaðýtta DEPREM oldu.Bu algýyý yaratan arkadaþlar kýna yakabilirsiniz.
Son düzenleme : waktanw; 06-02-2018 saat: 10:30.
Afyon herkesten önce dusuyor.kar satýþlarý bunlar.çok yukselmisti ya.senin gibi hissenin ...
Yer Ýmleri