-

Originally Posted by
Acaibamca
aldım lotlarımı oturdum kenara hint filmi izliyorum. ytd
Aynen öyle amca, madem satamıyoruz o halde alalım dedim ben de. Okuldaydım, 14.30 gibi 7,54'tü, bir miktar alış girdim. Eve geldim, bir bakayım dedim. 16,20 gibi falandı, vermemişti malı henüz. Biraz izleyeyim dedim, sen misin ısrar eden diye 7,48'den verdi. Aldım lotları, yattım. Sonu hayrolur inşallah.
-
Günaydın.Amerikan borsalarındaki düşüş hareketiyle dünya borsalarıınında düşüşde olduğunu geçiyor haberler. endeks ve dolayısıyla bizim rezil kağıt ve borsa kağıtlarının dün başlayan düşüşleri bugünde devam edecek demekki.iyi olur inşalllah.
-

Originally Posted by
waktanw
Günaydın.Amerikan borsalarındaki düşüş hareketiyle dünya borsalarıınında düşüşde olduğunu geçiyor haberler. endeks ve dolayısıyla bizim rezil kağıt ve borsa kağıtlarının dün başlayan düşüşleri bugünde devam edecek demekki.iyi olur inşalllah.
Bugün düşüş değil gap'lı yukarı açacak.
-

Originally Posted by
xyz
Bugün düşüş değil gap'lı yukarı açacak.
İnşallah kardeşim.7.67'yi gösterdiler ama bzim gözümüz aşağıda olduğu için döndük geriye
Son düzenleme : waktanw; 07-02-2018 saat: 10:53.
-
Fotoğraf paylaşmak istiyoruz resim büyük diyo önceden bu sorun yoktu kota gibi birşey mi var anlamadım bilgisi olan arkadaş lar varsa bilgi alabilirmiyiz
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
sıkıntı yok sen düşür ben toplarım hadi bakalım
bilançoya az kaldı arsayı ne yaptım o tapuyu rulo yapıp bide kurdale takıp sana verecem spek hadi bakalım
-
15 şubata az kaldı sabredin arkadaşlar.
-
arkadaşlar inanın bilançodanda ümidim yok.serseri mayın gibi ne yaptığını bilmeyen rezil bir kağıt oldu çıktı.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri