Kapalý seansda ayný hareketi yaparmý bilmiyorum ama bugün en azýndan 7.60 girmeyeceði belli kapalý seansa.Ne dönüyor bu rezil kaðýtta ve fabrikasýnda dostlar.7.50 gün kapanýþý. Neyin yorumunu yapacazki bu kadar BELÝRSÝZLÝKLER YUMAÐINA dönmüþ kaðýtta.Hepimiz kendimize iyi bakalým.Önce saðlýk dostlar.
Son düzenleme : waktanw; 08-02-2018 saat: 18:16.
Muhtemelen 7.55
Aslana son dakika alýmlarý gelirse belki 7.56-7.57
hadi gel de abdest bozma. kim seni yüksekten alýp kapanýþta aþaðýya satýyor anlam veremedim. kriz olsa da olmasa da hep bize giriyor. çýkalým mý yani. ama çoðunluk zarar yazmýþ çýkýlmýyor ki.
Amca fatura iþini çözdün mü gerçek borçmuymuþ
he he. teyefonu kapattýðýn zaman fatura 7 gün içerisinde oluþturulduðu için birkaçgünlük borç yine bir sonraki faturaya yansýyormuþ. biz de kapattýk diye bir ay sonraki faturayý kontrol etmiyoruz ya ondan doðan yýllar yýllar sonra faizi ile þiþiyor. türkcell de bu faturalarý ihale yolu ile icra iþi gören avukatlýk þirketlerine toqluca ipale ile satýyor. onlarda e tebligat yöntemi ile haciz yazýsýný kolayca göndermiþ oluyor... yani modern mafya. arýyorsun müzikten baþka birþey yok. muhatap yok. iþin gerçeðini türkcell in hattý müþteri hizmetlerinden öðrendim. Allahtan çok bi para deðil. ama 2004 te kapattýðým tel in borcu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE!!!
Yer Ýmleri