-
-
Bugünkü kötü açılışa hazırmıyızz amk kagıdında bence 7.30 acar
-

Originally Posted by
Denizci
Bugünkü kötü açılışa hazırmıyızz amk kagıdında bence 7.30 acar
Günaydın.Sizden farklı düşünmüyorum.İnşallah mahcup oluruz.Açılış 7.47 demekki geriye sayacağız.Taban 6,tavan 9 lira..Bu şirket batmışta haberimiz yok dostlar.Endeksde eksilerde geziyor.
Son düzenleme : waktanw; 09-02-2018 saat: 10:12.
-
tahminim bugün saat 11 12 arasında yukarı doğru 7.56 57 leri görür sonra yine 1,1 aşağılara doğru başladığı yere iner kapanışa doğru 3 yukselip 5 düşer inşallah yanılırım ama bu günlük tekrarlara gün ve gün zararlara sabretmek kolay iş deyil her inişin birde çıkışı olacak elbet YTD ALLAH HERKESE SABIR VERSİN .
-
Sevgili AGA kardeşim tabiri caizse bu AFYONLANMIŞ kağıttan bir cacık olmaz ama maliyetler yüzünden buralarda çile çekip duruyoruz.Sizde bulaşmışsınız anlaşılan rezil kağıda.İnlşallah beklentiniz gibi olur herşey.Hoşçakalın.
Son düzenleme : waktanw; 09-02-2018 saat: 11:33.
-
waktanw kardeşim aynen bulaştık bikere bakalım hayırlısı olsun çıkarken üzülmediğim kağıda inerkende üzülmem spek düşünsün o deliyse ben daha deliyim iflas göstermesini göze aldım varmı ötesi varsa spek güveniyorsa kendine gelsin zar atalım karşılıklı hodri meydan
-
Afyon öldü mü arkadaslar.
-
zamanımız olursa 7.30 hatta 7.20 li rakamlari gorecez galiba bugün.batan geminin malları bunlar .alan kazanırmi onu bilmem
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri