Çalýþ, çalýþ ileri, çalýþan kalmaz geri...
Günaydýn.Deðerli arkadaþlar KAP'a yapýlan açýklama ile ilgili yorum göremiyorum nedense.
Açýlýþ yine aþaðýya olduðuna göre son açýklamalar teknik olarak olumsuzluk içeriyor demekki.Bu borsadan anlayabilseydim bu lanet kaðýda girmezdim zaten.27 mart 2018'e kadar aþaðýdan toplayýp toplantýdan sonra tavanlara baþlýyacaklar herhalde.
Þirketimiz tarafýndan Sermaye Piyasasý Kurulu'nun "Sermaye Piyasasýnda Finansal Raporlamaya Ýliþkin Esaslar Tebliði" (II-14.1) uyarýnca hazýrlanan ve Güney Baðýmsýz Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müþavirlik A.Þ. tarafýndan baðýmsýz denetimden geçmiþ 01.01.2017-31.12.2017 hesap dönemine ait finansal tablolarýmýza göre 54.011.326,00 TL; Vergi Usul Kanunu hükümlerine uygun olarak hazýrlanan finansal tablolarýmýza göre ise 69.195.781,12 TL net dönem karý elde edilmiþtir.
Þirketimizin mali bünyesinin güçlendirilmesi ve yeni finansman ihtiyacý yaratýlmamasý amacýyla 2017 yýlý karýndan hesaplanan daðýtýlabilir dönem karýnýn daðýtýlmamasýna,
Bu hususun 27 Mart 2018 tarihinde yapýlacak olan Olaðan Genel Kurul'un onayýna sunulmasýna karar verilmiþtir.
hani bu þirketler daðýtýlabilir karýn bir kýsmýný ( ne kadarýný bilemedim ) daðýtmak zorunda idiler..
yk böyle bir kara alýp GK a götürebilir mi
Son düzenleme : radyolog; 28-02-2018 saat: 11:54.
ben karýn daðýtýlacaðý þeklinde anlamistim .RADYOLOG kardeþim sizin açýklamanizdan anladým dönen firildakligi.k.y.dusmani afyon yönetim kuruluna en derin selamlarimi (!)gonderiyorum
01.01.2017-31.12.2017 hesap dönemine ait finansal tablolarýmýza göre 54.011.326,00 TL; Vergi Usul Kanunu hükümlerine uygun olarak hazýrlanan finansal tablolarýmýza göre ise 69.195.781,12 TL net dönem karý elde edilmiþtir.
Fark nedir?
Yer Ýmleri