günaydýn afyon zede arkadaþlar 1 senedir bekliyorum birkere aldýgým fiyatýn üstünde 9.70 lerde satma fýrsatýný 2017 temmuz ayýnda vermiþti o gunde ben hastaydým inþallah birdaha tez zamanda birdaha o fýrsatý verir .amin
günaydýn afyon zede arkadaþlar 1 senedir bekliyorum birkere aldýgým fiyatýn üstünde 9.70 lerde satma fýrsatýný 2017 temmuz ayýnda vermiþti o gunde ben hastaydým inþallah birdaha tez zamanda birdaha o fýrsatý verir .amin
bize bu zulmü yaþatanlara toptan saygýmý bildiririm...
Ben 2000 yýlýndan beri borsadayým. Psikolojik bir savaþ olduðunu iyi bilirim. Önemli olan dik durmaktýr.
MI MAX 2 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýyi akþamlar dostlar.Rezil kaðýt borsadan öylesine soðuttuki bir kaç gündür deðil yazmak,sayfanýn ve tahtanýn inanýn kenarýndan bile geçmedim.Þimdi baktýðýmda kaðýtta olumlu bir geliþme olmadýðý gibi sayfadada fazla yazan çizen kalmamýþ .Bekliyeceðiz ama inanýn hiçbir iyi beklentim yok .Hoþçakalýn.
Eskiden grafik atýp takaslarý atýp yorum yapan guzel insanlar nereye kayboldu þimdi hepsinden mahrum kaldýk
Ben hala buradayým. Sessizce bekliyorum. Selamlar.
HUAWEI RIO-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yukarý hareketlerde mal mý itelýyor acaba mýllete ...kagýt sureklý duse duse gýdýyor ...bý aralar 9 tl ýdý bu adi hisse
tribülansa girmiþ bir hissedir afyon nezaman çýkacaðý belli olmaz...
Yer Ýmleri