Zarar etmekden zevk alan bi toplum yapýsýna sahibiz ...çiftlikbank örneðinden bir farký yok afyonun beným nazarýmda.bakýnýz 7.22 ye de döþüyor speðimiz....haftaya 6.22 ler hayal deðil arkadaþlar ..
Zarar etmekden zevk alan bi toplum yapýsýna sahibiz ...çiftlikbank örneðinden bir farký yok afyonun beným nazarýmda.bakýnýz 7.22 ye de döþüyor speðimiz....haftaya 6.22 ler hayal deðil arkadaþlar ..
daha sert satýþlar gelmedi buralar kagýdýn ýyý yerleri ...gunluk %5 lýk sert düþüþleride gosterýrse speðimiz daha çok zevk alýcaz heralde hep birlikde ))
6,80 e þimdilik baraj kurdum bekliyorum bir miktar alým için kademelere bölüp alýma geçeceðim...
parasý cok olup aklý kýt olan bý arkadas 7.80 den 800 býn tl lýk alým yapmýstý o kadar uyarýma raðmen , onun zararýný hesaplayamýyorum býle . bu gýbýler yuzunden spek tahtayý baskýlýyor , arkadas tek kalemde boyle yuklu alým yaparsan tahtadan kendýnle býrlýkde býrsuru kucuk yatýrýmcýyýda yakarsýn dedým .dinlemedi .o gýbýlerýn yaptýgý aptallýðýnýn cezasýný herkes çekýyor burda ...o satmadýðý surece dahada aþaðýlarý gorecegýmýzý dusunmekteyým ...ytd
þu an 7,24 sýrasýyla 7,56-7,96-8,26-9,86 olduðunda tekrar yazarým..
Paranýz saðlýðýnýzý bozmasýn, kalýn saðlýcakla.
Küçük yatýrýmcýyý dökmeden gitmeyecek
Yer Ýmleri