Gozu aþaðýda kaðýdýn, endeksten fazla duser , endeks cýkarken tepki vermez....Birgun trader07 nin sozunu dýnleseydýk keske demezsiniz inþ...
Gozu aþaðýda kaðýdýn, endeksten fazla duser , endeks cýkarken tepki vermez....Birgun trader07 nin sozunu dýnleseydýk keske demezsiniz inþ...
6.50 den veren olursa alýrým...onuda elde taþýmak için deðil ,kýsa bir tepki için....7.50 üzerinde daðýttý malý , o yuzden 6.50 ye kadar baskýlamasýný beklýyorum , endekste sert bi satýþ dalgasýnda alým hedefimize gelmesini beklemekteyim....benim param kýymetli .saðlamcýyým ben....
Bence spek efendi son çýrpýnýþlarýný yapýyor. Biraz daha sýkarsa bir yerleri patlayacak. Zaman daralýyor
hisse 9 TL ikende spek son çýrpýnýþlarýný yapýyor , yukarýya patlayacak kanaati vardý küçük yatýrýmcýda , milletin algýlarýyla iyi oynandý , yazýk gunah....çok fýrsatlar kaçýrdýk bu kagýt yuzunden , tek tek lot hesabý yapýlýyor tahtada .kýmseye kazandýrmýyorlar....çýkýþ trendine gýrmýs onca kaðýt varken burda anlamsýzca yýllarca beklettýler mýllletý
Yeter artýk ahlaksýzlýgýn bu kadarý fazla yýllardýr süründürüyor zararýmýzý çýkaralým kar sizin olsun bizim biþeyden haberimiz yok siz yukarda bizim paralarý nasýl iç ederiz diye plan yapýyosunuz allah çocuklarýnýzdan çýkarsýn arsa dediniz bi kýsmýný sattýnýz bize girdi fabtika dediniz kar ettiniz bize girdi en son arsayý sattýnýz bildirmiyosunuz kap a bildirme zorunlulugunuz olmadýgý için yeni aldýgýnýz yönetim kurulu üyeleri biri eski çimentocu biri sermaye artýrým uzmaný ama yeter artýk bu ah size yeter burda çektigim çileyi hiçbir hissede çekmedim günahlarýma kefaret olur inþallah þerefliler sizi
+ piyasada - ye dönücek utanmasa ...
Yer Ýmleri