c 1.33 ðördü. ben abdestliyken neye bu cunup hisseyi geri aldým ki hemi de 52 den. ytd
biz bu hissede niye bekliyoruz cevap veren birine þükranlarýmý sunarým. benim beklentilerim bitti de.
usul usul yavaþ yavaþ yavaþ sinsi sinsi incitmeden aþýgý ya kademe kademe gevþiyor satalým çýkalým belki bi üst banda çýkar derken a dipdeyiz bunlarkadar puro aþagýlýk taktik sahibi görmedim
o tv kanalýnda finans ekonomi programý yapan biri var ya o iþte arsa haberi varmýþ deyip dillendirdi afyona nazar deðdirdi o zalandan beri düþüyor da düþüyor. kýçýma çimdik atýp duruyorum ama fayda etmiyor.
bir arkadaþ o daireyi iþaret ediyordu. bu ... lar o dairenin içine ettiler. düþen trende girdik. ytd
7,44 fibo burayý aþagýya hacimli sarkarsa 7, 35 desdeginde solugu alýrýz 7,44 üstü tutunmasý lazým
teke de sofi çile haneye girer 40 sonra urbaiyin çýkarýr veli olur ermiþ olur, afyon bizi sabýrda timsahý geçirdi hintli dalaylýlama larý da geçirdi mirvanaya oradan yedikat semanýn dýþýna boyut degiþtirdi bize astral seyatýn zirvesini yaptýrdý yatýrýmcýsýna
Yer Ýmleri