Günaydýn.Hepinizi kutluyorum bu rezil kaðýda zaman ayýrýp buralara yazmadýðýnýz için.
Günaydýn.Hepinizi kutluyorum bu rezil kaðýda zaman ayýrýp buralara yazmadýðýnýz için.
Uzun zaman önce 8.60 tan satmýþtým. Kagýt uzun süredir yatýyor. Bir yýlýn dibinde... çýkýþ olabilir bu aralar... Yýllýk kar 54 milyon. Kasada 70 milyon para kaldý 2017 sonunda. Kar payý daðýtmayacak. 8 e doðru bir hareket bekliyorum birkaç haftaya. Ayrýca çimentolar sanki biraz hareketli: Göltaþ, adanac... Tabi endeks ciddi satýþ yerse iþler deðiþir.. Ytd... 7.25 ten alým yaptým. 7.10 lara gelirse bir miktar da orada alýrým...
Bir merhabada benden...
😄😄Olabilir kardeþ... Kýsmet
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
çogu borsa forumlarýnda endex göre dolara göre aþýrý þiþmiþ hisseler harýl harýl pazarlanýyor hissenin birine þöyle bir baktým tüm zamanlarýný zir vesinde son üç yýlýda endex de üstünde vermiþ büyükler ustalar ufafak sývýþmýþlar son ikiaylýk gýrafigi onu gösteriyo þimdi adamlar böyle malý pazarlýyorlar bizim bu kagýdada ayný tipler yok boþluk var orayý doldurucak þu bu ve bizimgibi iskontalý tüm hisselerde bir korku tüneli oluþturmuþlar beyler þuan da bu endex þiþti adamlar büyük para kazandýlar tabiki bu sanalda satacaklarki kara dönüþsün endex de bunun sancýsý var ufak ufak ellerindeki bu malý küçüklere pazarlýyorlar biraz saga sola baktým böyle bi kanata kapýldým tabiki bu benim görüþümm y.d
Yer Ýmleri