Sabancýlar çimentodan çekilselerdi ne tatlý olurdu, satýn lan çimentolarýnýzý beceremiyorsunuz, becerdiðiniz bir tek yatýrýmcý
Sabancýlar çimentodan çekilselerdi ne tatlý olurdu, satýn lan çimentolarýnýzý beceremiyorsunuz, becerdiðiniz bir tek yatýrýmcý
Kibar holdingin ceo su dümene geçti oda beceremedi metro den ceo alýn SAbancýlar
Günaydýn arkadaþlar.Dün KAP'a düþen haberi görmüþsünüzdür.Bana göre yönetim kadrosu hala tam oturmamýþ olmalýki istifalar, yeni atamalar,görev deðiþimleri hala devam ediyor. böyle eðri büðrü bir kadronun küçük yatýmcýnýn menfaatine karar almalarý mümkünmü allahaþkýna?2017 bilancosu karla kapanýyor ama ne bedelsiz ne bedelli kar payý veriyorlar.Bir defa daha en derin selamlarýmý gönderiyorum hepsine(!)
hayýrdýr ne oldu bir kaç kadme yükseldi
amma nazlandýn. düþüreceksen. düþür. dün zaten. denedin.ytd
Baktýlarki alan satan yok yine kýsa bir operasyonla 7.36'dan milletin eline verdiler.ZAten sahte bir çýkýþ olduðunu anlamamak mümkün deðildi. bizim rezil kaðýda yukarýlar deðil aþaðýlar yakýþýyor.
Son düzenleme : waktanw; 03-04-2018 saat: 17:40.
düþürün düþürün bizzaten bitik aþagýdan mallandýrýn adamlarýnýzý herkes ferahlasýn
SM-J120F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bedelsiz açýklanmadan bu kaðýt gitmez veya Afyon Çimento satýlmadan.
MI MAX 2 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri