Onca hengamede ADANA yine artýda.Anlayan açýklasýn lütfen
Onca hengamede ADANA yine artýda.Anlayan açýklasýn lütfen
Trump tuzubiberi oldu kaðýtta 8 þiddetli deprem oldu.Enerji boþaldý artýk gözü yukarý olsun
evet gab var boþluk var dedikleri yere takubul eden bi fay hatývardý orasý kýrýld 9 üzeri kusursuz fýrtýna gibi þiddetli oldu konjektürde bahaneleri oldu artçýlar olurmu olursa þiddeti ne olur bilinmez afyon bu neticede füzeleri ilk bu yiyecek gibi uçtu giti artýk kýzamýyorum buna neydek bu da böyle iþte
SM-J120F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende 90 lý yýllarda baþlayan bu þizofrenik borsa olayý b sini dahi bilmeden bir kaç kiþinin söylemiyle 60 liraya aldýðým o zamanýn efes holding i birezilya rusya krýzý türkiyede anayasa kitapçýðý gölçük depremi kaðýdý 5 liraya sattýk 1 ev parasý gitti burasý türkiye borsasý kurtlar sofrasý yýllar geçti emekli olduk çoluk çocuðun rýzkýný hýrs yaptým saðlam dedim afyon çimonto aldým arada al satlarla zarar dahada fazla oldu. Bizim trilyonlarýmýz yokki atalým unutalým aklýmýz fikrimiz afyonda nerden bilecektim kurtlar sofrasýna yem olacaðýmý ******** ****** çoçuklarýnýn lüks hayatlarýna meze olacaðýmý ilgisiz yönetilen þeref haysiyetsiz yönetiçilerle yonetilen þirketlerin kaðýtlarýný alaçaðýmý hep suç bendemi ben hýrsýz ev dahibinin hiçmi suçu yok evet burasý türkiye.........
genel alýcý kurumlar / satýcý kurumlar
ilk 5 kurum genel
![]()
Sonuna kadar destekliyorum
SM-A310F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
uysal abimizi
SM-A310F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydýn.UYSAL55 kardeþim yazýnýzý bu sabah okudum.Borsaya nerdeyse ayný tarihlerde girmiþ ve ayný sýkýntýlarý yaþamýþýz.Szin borsa maceranýzý okuyunca kendi yaþadýklarým gözümün önüne geldi.Maalesef borsa böyle .Ama en son AFYON rezilinde yaþadýklarýmýz tam bir tutarsýzlýk.Daha düne kadar sürekli yükselen endekse raðmen bizimki geriye saydý.Endeks yukarý bizimki geriye endeks aþaðý bizimki yine geriye.Bilanço kar gösteriyor yine geriye.Hiçbir borsa tekniðine uymayan bir hareket tarzý sonunda gerçekten zararýn daniskasýný yaþýyoruz. Artýk kaçamýyoruzda rezil kaðýttan.Her yeni günde umut vardýr diyelim ve bugünkü geliþmelere bakalým isterseniz.Hoþçakalýn
Yer Ýmleri