-
Yeter artık... hep bahane bahane...
Çıkacak kağıt her zaman çıkar.
Hisseler speklerin elinde oyuncak
Olmuş. Üç beş kağıdın dışında bütün
Kağıtlar %50-%100 arasında
Çıkış yapmıştı. Bu aralar %10-20
Arası düşüş yaptı. Bu gayet normal...
Çıkmayan hissenin çıkan hisseler den
Daha çöktü düşmesi anormal.
Ne güzel oynuyorlar. Kıçı kırık
5tl olan hisseler bile 90tl olmuş.
Sanalda kim kime dum duma... yeter
Artık. İnsanda sinir minir
Kalmadı. Öleceksek ölelim
Artık. Yeter yahuuu

8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatırım Tavsiyesi Değildir... Kimse Dikkate Almasın...")***
-
Bizim rezil kağıtta her türlü ahlaksızılığı görmek mümkün.6.70'lerin üstüne çıkması beklenirken 6.64 'den alıyorlar.anlamak mümkün değil..Trump delisi yine bir şeyler söyledi herhalde döviz hareketlenmiş.Bizimkide geriye saymaya başladı.
-
-
artık beni hint filmleri de kesmiyor. tv kapatıp sessizce ekranda yanıp sönen kırmızı-yeşil ışıklı rakamları iizlyorum. ytd
-
bu hafta sonu bir açıklama gelmedi ya. haftaya ümit var değilim. devrik yazdım. ytd
-
Screenshot_2018-04-13-23-40-53.jpg
Allah'ın selamı, rahmeti ve bereketi üzerimize olsun.
Cumamız ve MİRAÇ Kandilimiz Mübarek olsun.

8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatırım Tavsiyesi Değildir... Kimse Dikkate Almasın...")***
-
Günaydın.DElidir ne yapsa yeridir miisali sabah sabah FÜZE haberleriyle uyandık.Dünyanın bir ucundan dünyayı idare etme hırsından vazgeçmeyenler bu dünyaya özellikle ortadoğuya huzur vermeyecekler anlaşılan.İnşallah güzel memleketimize ve güvenlik güçlerimize bir zarar gelmez.Ne vatki ekonomik istikrar beklemek boş bundan böyle.Pazartesi piyasaların açılışı hiçde hoş olmayabilir.
-

Originally Posted by
waktanw
Günaydın.DElidir ne yapsa yeridir miisali sabah sabah FÜZE haberleriyle uyandık.Dünyanın bir ucundan dünyayı idare etme hırsından vazgeçmeyenler bu dünyaya özellikle ortadoğuya huzur vermeyecekler anlaşılan.İnşallah güzel memleketimize ve güvenlik güçlerimize bir zarar gelmez.Ne vatki ekonomik istikrar beklemek boş bundan böyle.Pazartesi piyasaların açılışı hiçde hoş olmayabilir.
Günaydın. Tam aksini düşündüm ben de. Gerilim sonlandırılmış oldu bir şekilde. Amerika ve avanesi, söylediğimizi yaptık havasıyla sakinleşecek. Pazartesine daha çoook zaman var, ne olacağı bilinmez. Bu kadarla kalırsa Borsa İstanbul füzeleri ateşler gibime geliyor.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri