Haklýsýn kimse ümitlenmesin buradaki
Yazýlarýmýz sadece temenni... kimse kimseden
etkilenmesin. Herkesin gönlünce olmasý
Dileðiyle...
Haklýsýn kimse ümitlenmesin buradaki
Yazýlarýmýz sadece temenni... kimse kimseden
etkilenmesin. Herkesin gönlünce olmasý
Dileðiyle...
8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatýrým Tavsiyesi Deðildir... Kimse Dikkate Almasýn...")***
Günaydýn sevgili ortaklar.Herkezin yaþý ortalýða çýkýnca bende göründüðü kadarýyla hepinizin yaþlýsý olduðumu açýklamak istedim öncelikle.allah hepimize saðlýklý nice yýllar nasip eder inþallah.Yalnýz 26 senedir borsada olduðunu ifade eden sevgili BECAUSE benden kýdemli bu piyasada.Ýnþallah bu rezil kaðýtta köþeleri (nasýl döneceksek !)dönmeye baþlayýnca hepimizin KAZANÇ MÝLADI AYNI TARÝH olacak.Haydi hayýrlýsý diyelim.
Dünkü hareketlenmenin yeni bir þirket haberinin KAP'a düþeceði dedikodusundan kaynaklandýðýný tahmin etmiyor deðildim.Ama böyle bir anlamsýz haberide beklemiyordum doðrusu.SEçim tarihi konusundaki tartýþmalarýnda etkisiyle bugün yine geriye çekilir bizim rezil büyük olasýlýkla ama bende iyi bir haberin yakýn bir tarihde KAP'a düþeceðine inananlardaným.SAðlýkla kalýn.
Waktanw abi herþey gönlümüzce olur inþallah.
Saygýlarýmla...
8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatýrým Tavsiyesi Deðildir... Kimse Dikkate Almasýn...")***
insallah kardesim.
Afyonun havasý inmiþ herhalde...
þimdi soru þu piyasalar bir erken seçimi nasýl fiyatlacak büyük ihtimal erken seçim var tabi bizimkisi ne yapacak endex temkinlii gidiyo bizim patron bu gün satýcýlý gene týranpýn füzelerindekigibi en fazla aþagýya bu gitmese ne zaman pozizyon alsam tersini yapýyor allah yardýmýcýz olsun y.d
bizim rezil secim havasina girdi.havasi batsýn
Böyle + endekste afyon yaptý yapacaðýný
yine... yapmazsa olmazdý zaten...
Yer Ýmleri