23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramýmýz kutlu olsun.Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ümüzü ve bu vatan için canlarýný feda eden kahraman silah arkadaþlarýný minnetle anýyorum.
23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramýmýz kutlu olsun.Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ümüzü ve bu vatan için canlarýný feda eden kahraman silah arkadaþlarýný minnetle anýyorum.
atlas benim önceden ucuza aldýðým 3 kiþilik bütün uçuþlarýmý iptal etti. hepsini çok farklý fiyatlarla THY dan almak zorunda kaldým. beter olsunlar. atlastan uçak bileti almayýn.
Sabancý grubuna 1 kg kýna gönderiyorum g......tlerine Sürsünler.....
Bunlarýnki laçka okmuþ bençe çimonta üretmesinler kýna fabrikasý kursunlar beçeriksiz kansýzlar......
Allahýn belasý mirasyediler daha neyimizi alacaksýnýz allahaþkýna?Bu kadar k.y düþmanlýðý çok fazla beyler(!)Bize güvenipmi aldýnýz bu rezil þirketi. Yüksek maliyetle hepimizi kýskývrak baðladýðýnýzý zannediyorsunuz .Pek haksýzda sayýlmazsýnýz ama bu iþin vebalinin altýnda mutlaka kalýrsýnýz .Bu böyle biline.
tadý kalmadý. hint filmi de artýk kesmiyor. yazmak bile zulüm geliyor. kapattým. küstüm. izlemiyom. ytd
Türkiyenin ekonomisini bu hale getirenler utansýn
Yer Ýmleri