7.10 bulursak iki dip yapýyor düþüþ trendi bitiyor ama pek muhtemel görünmüyor gibi fena hýrpaladý bu Afyon hepimizi hayýrlýsý demekten baþka birþey gelmiyor elden hak hukuk sistem sýfýr maalesef .....!!!!!
7.10 bulursak iki dip yapýyor düþüþ trendi bitiyor ama pek muhtemel görünmüyor gibi fena hýrpaladý bu Afyon hepimizi hayýrlýsý demekten baþka birþey gelmiyor elden hak hukuk sistem sýfýr maalesef .....!!!!!
Ben de 2, 5 yýldýr borsadayým. Borsaya da Afyon hissesiyle girmiþtim iyi bir ders oldu bana.
HUAWEI RIO-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tamamen modern ve son teknoloji ile yapilmis yeni bir fabrikanin uretimi, faaliyet kari artmissa, bu fabrikayi da bedelli sermaye ile yatirimcilarinin destegi ile gerceklestirmisse, ve satilmak uzere 150 bin m2 arsasi varsa, ve butun bunlara ragmen son 2 senedir surekli, ama surekli hisse fiyati dusuyorsa, bunun global ve yerel ekonomik gostergelerle ilgisi yoktur. Tamamen bilerek ve gizli baska planlari olan Holding ve Sirket yonetiminin bilgisi dahilinde yapilan yatirimcisini "becerme" hareketleridir.
Kendi ortaklarini sinkaf etmeyi uygulayan bir sirketten ne kendine, ne de baskasina hayir gelmez, ve sayfalarca edilen butun kufur ve beddualari fazlasiyla hak eder.
Bu duzenbazlara inanip yatirim yapma hatasina dusen ben ve diger arkadaslar adina, hatta bu carka canak tutan ulkem adina uzuluyor, sizlere sabirlar diliyorum.
Buyrun TC 'nin cenaze namazina...
yatýrým tavsiyesi deðildir. bist'in ilk dip noktasý 99.210 görünüyor. ytd.ytd.
sabredeceðiz. uzuunn grafiðe baktým. ilk dip noktamýz 6.07 görünüyor. ytd. ytd.
temel degerler de bir olmsuzluk yok eninde sonunda arsa satýþlarý bilançolara yansýyacak yeni fabrika giderek azalan borçlar , endexse göre pirimsiz kalmasý diger pirimlenmiþ hisselere göre iskontasý olmasý avantaþlarý y.d
Afyon için herþey iyiyken düþmesi bana mantýksýz geldi.
MI MAX 2 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri