-
kıllandığım şeylerden biride endeks 70 binlerde fiyatı 9 larda olan hisse 120 bine çıkan bist düşen bizimki. bist 100 e düştü bizimki yine düştü. saçma. bu saatten sonra mamut'un baboşunu gösterseler boş. ytd
-

Originally Posted by
Acaibamca
yook yok. adana tarafından bir arkadaştan inciler.
ilahi acayip amca arkadaşında acayipmiş , bende normal sayılmam zira bu kagıt hasta etti beni görüş ve önerilerini ilgiyle merakla takip ediyoruz sen buranın demir başısın saygılar
-
genel alıcı kurumlar / satıcı kurumlar

ilk 5 kurum genel
-
günaydın.hiçbir beklentisi olmadan seansı izlemenin dayanılmaz hafifliği var üstümde.evvela 8 li daha sonra kademe kademe 7 li 6 lı ve nihayet 5 li rakasmlara öylersine sistematik bir şekilde alıştırdılarki laf olsun diye bakıyorum tahtaya.
-
Aynen kademelere bakıyorum ama sadece alışkanlık laf olsun diye yoksa bi beklentimiz yok şirket degeri şu anda fabrika maliyetinden düşük kendikeri çalıp kendileri oynuyo
-
yabanci cimento sirketlerinin yerinde olsam cokerim umugune alirim butun hisseleri su anda..
-
yazzık ki ne yazık. sürün. sorun tahta sahiplerinin sorunu. biz bekliyoruz.
-

Originally Posted by
Chinese
yabanci cimento sirketlerinin yerinde olsam cokerim umugune alirim butun hisseleri su anda..
o iş öyle olmuyor. 100k almaya çalışsan hemen fiyatı zıplatırlar. hepsi danışıklı dövüş. ytd
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri