Oyle veya b0yle yine bir þekilde 5.74 'e çýkartýp birilerinin eline verdiler.Bu spek milleti ile uðraþýlmaz.
Oyle veya b0yle yine bir þekilde 5.74 'e çýkartýp birilerinin eline verdiler.Bu spek milleti ile uðraþýlmaz.
çimentonun fiyatý 14 liraya çýkmýþ. biz ha bire zarar yazýyoruz.
bu gün saðlam durdu, böyle iki üç seans dursa 5,88 direncini zorlaya bilir
Günaydýn.Siz ne dersiniz bilmiyorum ama sanki dibi görüp yukarýya doðru hareket baþlamýþ gibi geliyor bana. gerek iç gerekse dýþ ekonomik ve siyasi problemlerinde iyice yoðunlaþtýðý bir dönemde zor gibi görünüyorsada en azýndan ümit edelim.
Tüm iyiniyete raðmen açýlýþ yine geriye.Bu sefer tüm kaðýtlar geriye.Güncel konular piyasalarý iyice gerdi gibi.
Daha dibi bulamamýþ demekki.Yine aldý baþýný iniyor.
Son düzenleme : waktanw; 15-05-2018 saat: 11:14.
Bu borsada bunca yildir ogrendigim tek bir sey var sabir kisa vade kazanci %10 orta vade %50 uzun vade hedefe ulasma ogrendigim bu hisselerin %10 luk bolumunun yukselisini gorup geride kalan %90 lik bolum ne hikmetse goze gorunmuyor iste hata da burada basliyor bo soylediklerimi eski borsacilar gayet iyi bilir ve tecrubelenmislerdir maksadim ukalalik yapmak degil yeni baslayanlara ytd olarak degil edindigim tecrubeyi paylasmakti
Yer Ýmleri