Bundan 18 ay önce idi Endeks 80,000 Krdmd 1,10 tl Afyon 9,33 idi .ikisi arasýnda gittim geldim içimden bi ses Afyon Afyon bak ha afyon dedi .Ýçimdeki sese de o güne de lanet olsun. Afyonu al tuþuna basan elime mýçým emi .
Bundan 18 ay önce idi Endeks 80,000 Krdmd 1,10 tl Afyon 9,33 idi .ikisi arasýnda gittim geldim içimden bi ses Afyon Afyon bak ha afyon dedi .Ýçimdeki sese de o güne de lanet olsun. Afyonu al tuþuna basan elime mýçým emi .
Ya sabýr diye bir þarký vardý....Ya sabýr
ytd...
Patron müsfettelerinin kulaklarýna þu mübarek gecede birilerinin öbür dünyada bu vebalini aldýklarý kiþilerin iki elinin yakalarýnda olacaðýný fýsýldamasý gerekir. Bir kaðýt hergün mü düþer ya. Hafta sonu olsun diye iple çekiyorum. En azýndan paramýz yerinde sayýyor. O....Çocuklarý.
dükanda tenhalaþmýþ kýmsecýkler yok , iyi adamlar iyi atlara binim gitmiþlermi , bir bizmi kaldýk buralarda , sarardýk solduk yandýk donduk afyon bozkýrlarýda , amk þairde yaptý biziya
Birkac ay oncesine kadar 1 tavanda zarari kurtarirdik diyordum, simdi artik 3 tavan lazim...
hisseyi gecen ay aldim ama cok az bir miktar oylesine fiyat cazipdiye dusundum sonra al sat vs ile yaklasik yuzde 15 hissem daha oldu ama buna ragmen yuzde 15 zarar olustu her kademede iniyor simdi beklemeye gectim burda hissseyi baya yukardan alanlar var fiyat defterdegeri genel gidisat onemli arsa satisi bilanco zarari telafisi olur gibi ilerde ama henuz dip olusmadi kanatindeyim yaklasik 14 senedir borsadayim neticede yuzde 10 kar dusunmustum kisada bu hissenin spegine yuzde 50 gibi kar ile teslim etmek amacim bakalim zaman ne gosterir su anda cikis icin hic bir belirti gostermiyor ytd...
Yer Ýmleri