bigün oturuyorum çay ocagýnda uzaktan tanýdýgým birisi oturdu yanýma tam bir ****** tipli baþý kýçý oynayan bi tip , ordan burdan þurdan sonra yanýmaza iki kiþi daha geldi bu gelenlerden biri biþeyler söyledi yanýmdaki buna bi giydirdi sonra onun yanýndaki ona giydirdi vatandaþda týk yok meger bunlar þirketmiþ bu ****** lar aldýlar mý bizi bir turnikeye meger bize giydiroylar tehditlerin bini bir para özgüven o biçim , sonra , ben bu uzaktan tanýdýgýmý bi sordurdum kýrk ayaklardan sonra tabi birgü n tesadüfya ýsýs bi sokak arasýnda burun buruna geldik ey yavrum ey tek baþýna oglan gibi dizleri týrtýr oldu yuzü all , has****** dedim yürüdüm geçtim
Afyon, dönme vakti yaklaþýyor. Yeni fabrika üretiyor. Gelcek bilançolarda bu yansýyacak.
SM-T350 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
yatýrým tavsiyesi deðildir.
Günaydýn.Su uyur bizim rezil patronajýn spekleri uyumaz Adi kaðýdý 5.34 den yine birilerinin eline verdiler ve geriye sayým baþladý..Ben diyorum dolar fiatýna eþitlenecek.
borsada iþlem görmeye baþladýðýndan bu tarafa en düþük deðeri 0.78 $ olmuþ bugünkü deðere dönüþtürdüðümüzde en kötü durum 0.78x4.75 =3.7 civarý gözüküyor. bu duruma gelir mi? tecrübeli arkadaþlar yorum yapsýn!
520 Al 535 daya sikipet hikaye sonu merak konusu ky olmus 5 para
gunaydin sayin waktanw haklisiniz dedigin rakkamlardan gun ici biraz aldim herhalde sayin spekler benim elime verdiler duruma gore dahada verebilirler kendilerine tesekkur ederim saygilarimla filimgibi birinci perde atina binen kovboy ,,, tabi filmin ikinci perdesi muhtemelen atin intikami olacak gibi tarzinizi begenip yazilarinizi ilgiyle izliyorum
Yer Ýmleri