Akcansa büyük þirket. Afyon büyümeye devam ediyor bu da avantaj. Ayrýca afyon 79 milyona arsa sattý. Bunu 2ç'te kar yazacak. Kýsa vadede iyi olur.
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2015 de afyondaki arazinin yüzde 40 imara gider...kalanýn da dönümü 1.3 milyon Tl anca eder demiþtim...burada topa tutuldum tu kaka edildim( ne hayaller satýldý buralarda)...ne kaldý elde 20 den 160 milyon ne ediyor...160 milyon TL...
2015 arsa satýþý haberiyle afyon yüzde yüze yakýn yükseldi. Daha ne olsun
Akcansa, yýlda 5,5 milyon ton çimento.... afyon 1.5 milyon.
fabrikanýn bitmesi ile üretim 3-4 katýna çýkmaz...bölgede bu üretimi tüketecek bir talep ancak 20 yýlda olur dedim....gördüðünüz gibi 1 yýldýr ortalama 3 aylýk satýþ 40-50 milyon....
boþ laf bunlar. istesinler nalbur hasanýnýn dükkanýný holdink fiyatýna çekerler kaldýký bu hissede böyle týrtbi hisse degil . istemiyorlar büyük çýkýþtan mahrum býraktýlar herþeyi bahane ederekte el ne düþerse bu na iki yazdýrlar bu hisse zulme maruz kalmýþ aslýnda madur bi hisse na palým yapacak biþey yok bekliyoruz ...
SM-J120F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu arada sayýn ft-2 sen arsa haberi gelince sürekli düþecek satýn demiþtin ama hisse 6.50 lerden 9.80 lere gitti ve uzun süre yukarýlarda kaldý. Sen yine gelip düþecek, pahalý diyorsun ya belki de yeniden yukarý hareket gelebilir... Ne dersin?
Yer Ýmleri