Mal çakmak için taktik mi deðýþtirdi ki..3-5 kademe yukaridan verse yeterdi bu spege
Mal çakmak için taktik mi deðýþtirdi ki..3-5 kademe yukaridan verse yeterdi bu spege
Tapatalk kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
Karakterinizi deðil,
Paranýzý kaybedin.
Hissenin 2015 yýlý bölünmeden sonra açýlýþ fiyatý 4,74 zaten buradan tepki verdi. Ben þahsen bekliyordum bu tepkiyi, eðer endeks burdan dönerse afyon için dip dönüþ hareketi baþladý dene bilir. Ama ytd olmadan fikrim ve kanattim endeksin seçim 2. tura kalmasý ve belirsizliðin devam etmesi ile birlikte endeksin 8xx rakamlarý göreceði yönünde, bu durumda da afyonun bölünme önce fiyatý olan 4,03 gibi rakamlara çekileceði yönünde...Ama bu iþ, hem endeks hemde afyon için testere diþleri þeklinde devam edeceði yönünde bir öngörüm araþtýrma ve deðerlendirmem var...YTD...
Þirketimizin Güvenevler Mahallesi Afyonkarahisar adresinde bulunan eski çimento fabrikasýnýn faaliyetinin durdurulmasýndan sonra, Afyonkarahisar Belediye Meclisi tarafýndan yapýlan imar planý deðiþikliðine göre oluþturulan ve Þirketimiz adýna tescil edilen 156.754,79 m2 ticari ve konut imarlý arsalardan, 88.124,09 m2' lik kýsmý satýlmýþtýr.
me.koc@cimsa.com.tr
0(216)554 70 64
ÖMER FARUK TULUM
----
o.tulum@cimsa.com.tr
0(216)5547042
Son Beþ Bildirim
5
Bugün 18:13
BORSA ÝSTANBUL A.Þ.BIST Pay Endeksleri / AFYON, AKSEN, ASUZU, AYEN, BANVT, BERA, BJKAS, BRISA, FENER, GEREL, GSRAY, GUBRF, HEKTS, HLGYO, HURGZ, IPEKE, ISDMR, ISFIN, ITTFH, MPARK, OZGYO, OZKGY, POLHO, SASA, TEKTU, TKNSA, TSKB, VKGYO BIST 30, BIST 50, BIST 100 Dönemsel Endeks Deðiþiklikleri
Ekli Dosya Mevcut
4
02.05.18 18:13
AFYON ÇÝMENTO SANAYÝ T.A.Þ.Maddi Duran Varlýk Satýmý Maddi Duran Varlýk Satýmý
3
27.04.18 18:21
AFYON ÇÝMENTO SANAYÝ T.A.Þ.Sorumluluk Beyaný (Konsolide Olmayan) 31.03.2018 tr. Sorumluluk Beyaný
2
27.04.18 18:21
AFYON ÇÝMENTO SANAYÝ T.A.Þ.Faaliyet Raporu (Konsolide Olmayan) Afyon Çimento 31.03.2018 Faaliyet Raporu
Ekli Dosya Mevcut
1
27.04.18 18:20
AFYON ÇÝMENTO SANAYÝ T.A.Þ.Finansal Rapor
Ekli Dosya Mevcut
Þirketin Önümüzdeki Bir Aylýk Hak Kullanýmlarý Þirketten Beklenen Ýlk Beþ Periyodik Bildirim Yýl Bazýnda Þirket Haberleri
Beklenen Bildirimler
Finansal Rapor Tarihleri
Borsa Günlük Bülteni
SPK Bülteni
Gayrimenkul Sertifikalarý
Site Haritasý Ýletiþim Yardým Telif Hakký ve Çekince Ýhbarý
AFYON ÇÝMENTO SANAYÝ T.A.Þ.
AFYON
Ekleri Gör
Gönderim Tarihi
02.05.2018 18:13:26
Bildirim Tipi
ÖDA
Yýl
-
Periyot
-
Maddi Duran Varlýk Satýmý A+ A-
Özet Bilgi
Maddi Duran Varlýk Satýmý
Ýlgili Þirketler
[]
Ýlgili Fonlar
[]
Maddi Duran Varlýk Satýmý
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
30 Eylül 2016, 05 Ekim 2016, 10 Mart 2017, 05 Mayýs 2017, 05 Temmuz 2017, 17 Temmuz 2017, 09 Ekim 2017, 08 Kasým 2017, 02 Ocak 2018, 01 Mart 2018
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý?
Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Satýþa Konu Maddi Duran Varlýðýn Niteliði
ARSA
Satýþa Konu Maddi Duran Varlýðýn Mevkii, Yüzölçümü
Afyonkarahisar Ýli, Merkez Ýlçesi, Güvenevler Mahallesi, 88.124,09 m2
Satýþa Ýliþkin Yönetim Kurulu Karar Tarihi
30/09/2016
Satýþa Ýliþkin Yönetim Kurulu Kararýnda Baðýmsýz Üyelerin Çoðunluðunun Onayý Var mý?
Evet
Toplam Satýþ Bedeli
79.880.609,30 TL
Ýþlem Bedelinin Ortaklýðýn Yönetim Kurulu Karar Tarihinden Önceki Altý Aylýk Günlük Düzeltilmiþ Aðýrlýklý Ortalama Fiyatlarýn Aritmetik Ortalamasý Baz Alýnarak Hesaplanacak Þirket Deðerine Olan Oraný (%)
-
Satýþ Bedelinin Ortaklýk Ödenmiþ Sermayesine Oraný (%)
79,88
Satýþ Bedelinin Ortaklýðýn Kamuya Açýklanan Son Mali Tablosundaki Aktif Toplamýna Oraný (%)
11,51
Satýþ Bedelinin Ortaklýðýn Kamuya Açýklanan Son Finansal Tablosundaki Maddi Duran Varlýklarýn Net Deðerine Oraný (%)
14,21
Satýlan Duran Varlýðýn Ortaklýðýn Kamuya Açýklanan Son Finansal Tablosundaki Kayýtlý Deðerinin Aktif Toplamýna Oraný (%)
0,0136
Ýþlem Bedelinin Ortaklýðýn Kamuya Açýklanan Son Yýllýk Finansal Tablolara Göre Oluþan Hasýlat Tutarýna Oraný (%)
47,50
Satýþ Koþullarý
Peþin (Cash)
Ýþlemin Tamamlandýðý/Tamamlanacaðý Tarih
Tamamlandý
Satýþ Amacý ve Ortaklýðýn Faaliyetlerine Etkisi
Atýl vaziyette kalan eski fabrika arsasýnýn deðerlendirilerek, Þirketin finansal durumunun güçlendirilmesi.
Elde Edilen Maddi Duran Varlýk Satýþ Karýnýn/Zararýnýn Tutarý
79.786.033,84TL
Varsa Satýþ Karýnýn Ne Þekilde Deðerlendirileceði
-
Varsa Satýþ Karýnýn Ne Þekilde Deðerlendirileceðine Ýliþkin Yönetim Kurulu Karar Tarihi
-
Karþý Taraf
S.S. Dem Har Yol Konut Yapi Kooperatifi, S.S. Milsapark Konut Yapi Kooperatifi, S.S.Afyon Doðapark Konut Yapi Kooperatifi, Yýlmaz Ekmekçi, Rüstem Yakýn, Orhan Gökyurt ve Ortaklarý, Osman Karabenli, Celal Gülaðaç, A.Kadir Nusret Kandemir, Hakký Dinç, Osman Kapan, Hatice Akgün, Murat Barýn, Hakký Kurt, Kadir Altýnkaya, Beyazit Duman, Murat Þükrü Aras, Fevzi Dinç, Hamide Coþkun
metresi ort 905 tl den satýlmýþ. ytd
Demekki bugun hareket bununla ilgiylimis, tepki falan degilmis, kap dusmeden baskalarýna dusmus haberi, haberin hareketinide bugun yapmis oldu....diger haberler gibi buda hic edilerek yola dvm gibi ytd
Yer Ýmleri