-
6.14 den sattığım da 6.25 e gittiğinde
Çok üzülmüştüm... Kıl payı Kurtulmuşum.
Şerden Hayır doğdu... Yarın seans kapanışına
Doğru duruma göre dayanamayıp
Alırmıyım diye düşünüp duruyorum.

8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatırım Tavsiyesi Değildir... Kimse Dikkate Almasın...")***
-
4 lu sevıyelere kadar beklıyorum ..fena gecırdıler millete , geçmiş olsun ...yabancı kacıyor piyasadan , fonlar cayır cayır satıs yapıyor..ytd
-
seans sonuna dogru daha sert yer satışı bu meret dıkkat edin )) buralarda donucek dıye bı yanılgıya kapılmayın sakın , dunde uyarımı yaptım ...sakalımız olsada sozumuz dınlense
-
Haklı sayılırsınız biraz daha
Beklemek gerek...

8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatırım Tavsiyesi Değildir... Kimse Dikkate Almasın...")***
-
Afyon yavaş yavaş alım yerine geliyor. Bilançoda iyi kar gelecek arsa satışından. Bilanço günü %10 prim kaçınılmaz. Piyasayı iyi takip edip parça parça alınabilir ama henüz al vermedi.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
44sahap
Evet afyon su ana kadar yanıltmadı beni. Bakalım devamı nasıl olacak. Bu arada sabah 6.18 den sattım.
LG-D855 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
22 haziranda yazmışım bu yorumu. Yeniden alım fırsatı verdi beklendiği gibi. Ufak ufak tekrar toplamak iyi olabilir.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
bu piyasada kagıda bulasılmaz.yabancı satıs yapıyor keskın ve sert bır sekılde ..henuz dıbı gormedı .3,5 ları beklıyorum sahsım adına ,oralardan azar azar alırım ...arsa vs hepsı hıkaye ...malı kıtledıler mıllete ...
-
su an hısse %5 eksıde , bu meret asıl satısı seans sonu yıyor bılgınız olsun seans sonu bı %3 daha gomebılırler dıkkat edın )) ytd
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri