-
aynen sayın ezel , yarın yukarı acıp yıne kademelı olarak ele verır ...sonra yıne eksı . son bir yıldır aynı hareketı yapa yapa ocaklara ıncır agacını dıktı ))) seans sonu kapanısta al , acılısta spekle bırlıkte bosalt malı gıtsın ....afyonun hareketı bu ...bakınız dedıgım gıbı yıne dosedı malı kapanısa dogru ....bekleyen bekledıgıyle kalıyor ..8 -9 malıyetı olanlar var yazık gunah..tam soygun duzenı ...
-
oncekı dıbı 4.80 dıkkatınıze .dıp tazeleyebılır ..o da 4 lu rakamlar yapıyor )))
-
Arkadaşım sürekli aynı şeyi yazıp durmanın anlamı ne bir iki kere yazdın anladık burada karamsarlık pompalamanın ne faydası var........
-
Bukadarda Rezalet olmaz..
Geçen yıl 9.tl den Bu hisseyi almak yerine ,Gidip bir kaç torba çimentosunu alsaydım daha kaarlı olurdum sanıırım...Maalesef .
-
-

Originally Posted by
Acaibamca
........deneme
5/5 Acaibamca

8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatırım Tavsiyesi Değildir... Kimse Dikkate Almasın...")***
-

Originally Posted by
Trader07
aynen sayın ezel , yarın yukarı acıp yıne kademelı olarak ele verır ...sonra yıne eksı . son bir yıldır aynı hareketı yapa yapa ocaklara ıncır agacını dıktı ))) seans sonu kapanısta al , acılısta spekle bırlıkte bosalt malı gıtsın ....afyonun hareketı bu ...bakınız dedıgım gıbı yıne dosedı malı kapanısa dogru ....bekleyen bekledıgıyle kalıyor ..8 -9 malıyetı olanlar var yazık gunah..tam soygun duzenı ...
waktaw diye biri vardi gecen 5 lerden spek ele verdi demisti ben almistim biraz herhalde benim elime verilmisgibi oldu simdi yazmiyor herhalde simdide siz ciktiniz tesaduf gene 5lerden bugun aldim biraz o zamanda demistim kovboy filmigibi diye birinci perde atina bine n kovboy ikinci perde atin intikami olabilir diye demedi demeyin ikinci perde atin intikami olurmu?sizin icin zamani gelirse satarsam hissemi tekrar yazicam buraya
-

Originally Posted by
because
5/5 Acaibamca
bugün kapanıştaki son alımları ben yaptım. maalesef çocukla üç dakikalık bir münakaşa ile 5.10 rakamını kaçırdım. moralim bozuldu. kapanışta yine aşağı basarlar diye bekledim olmadı. nasip.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri