Çok zarardayýz yolumuZ uzun. Düþükden alanlar ekmek yer benim gibi 9 küsürlerden alanlar çok bekler......
Çok zarardayýz yolumuZ uzun. Düþükden alanlar ekmek yer benim gibi 9 küsürlerden alanlar çok bekler......
dusuk dýye býrsey yok , kucuk gel geller yapýp seans sonu itelýyor yýne ....su an %5 artý sens sonuna yýne satýs yiyebýlýr .bu kagýdýn ciðerini bilirim.alýcý arýyor kendýne , guven kalmayýnca ....
8-9 lardayken uzak durun ele verýyor derdým , o zamanda 15-20 olursa bu vebalý nasýl kaldýracaksýn derlerdý bana...o dýyenler bu vebalý nasýl kaldýrdýlar...kýmseyý etkýlemek degýl amacým , beným sahsý fýkrým , kagýdýn hareketý guven vermýyor bana...
adamlar alýrsanda almazsanda þeyime taktiði uyguluyor ve becerebildikleri kar hanelerine yazýlýyor. yani seni arada býrakýyorki hata yap karar vereme etkili/etkisiz ama av ol. iþin en yýkýcý tarafý ise bunun toplama deðilde doldur boþalt taktiði olduðunu bile bile ümitsizce beklemek. çünkü genel olarak herhalükarda avsýn. mesela günlük zirveden satsaydým %1.5 falan karda idim. ama ya burdan aþaðý inmezse de çýkýþ marjýný kaçýrýrým ikilemi var. ama hep doldur boþalt yapýyorsa bizimde ancak öyle yaparsak kazanmamýz çok daha olasý. yani her gün %3-5 kazanmakmý iyi yoksa atýyorum 2 haftada bir %10 u kaçýrmakmý iyi? düþüncelerim sadece beni baðlar. tavsiye olarak algýlamayýnYTD
Bu yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
hissede spek kapanýsta alýyor malý , býr sonraký gun açýlýsta yukarýdan acýp kademelý olarak boþaltýyor .afyonun bu hareketýný cozen hýssede ekmek yer ,aksý takdýrde bekler durur malýyetýme gelýcek dýye...borsada ýyý kagýt yoktur ,iyi yerden alýnan kagýt vardýr arkadaslar.Afyon yatýrýmcýsýnýn da inþ birgun yuzu guler ..fakat bu kagýt adamý fýtýk eder..
Yer Ýmleri