-
5.50 direnci beş defa denendi o seviyedi bi kapanış olmadı bitarafa kıracak ama ne tarafa daralma var
SM-J120F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
moral03
Ne oldu yaw kimsenin sesi solugu cikmiyor eldor21 abi senin de sesin gelnez oldu
Sesmi kaldı kardeşim.İnan tahtaya bakmıyorum.Keyif vermiyor rezil kağıt. Bu arada SABANCI mirasyedilerinin 2 kağıdının yıllak bazda değişimine bakdım.AKBANK %40 üstünde zararda .SAHOL %30'a yakın zararda.Demekki Sabancıların ortak politikası hissedarlarına kazık atmaktan başka bir şey değil.Bunlardan bir cacık olmayacağı kesin gibi.Allah hepsini nasıl biliyorsa öyle yapsın.
Son düzenleme : eldoR21; 05-09-2018 saat: 16:45.
-
Bunlar hep güçlünün yanında yer alıp şakşakcılık yaparlar,bu sayede imparatorluk kurdular,hiçbir zaman küçükyatırımcıdan yana olmadılar.
-

Originally Posted by
eldoR21
Sesmi kaldı kardeşim.İnan tahtaya bakmıyorum.Keyif vermiyor rezil kağıt. Bu arada SABANCI mirasyedilerinin 2 kağıdının yıllak bazda değişimine bakdım.AKBANK %40 üstünde zararda .SAHOL %30'a yakın zararda.Demekki Sabancıların ortak politikası hissedarlarına kazık atmaktan başka bir şey değil.Bunlardan bir cacık olmayacağı kesin gibi.Allah hepsini nasıl biliyorsa öyle yapsın.
Amiin insallah tez vakitte
-
Günaydın.AFYON'u boşverin sağlığınıza bakın.5.40'lı kademeden 5.30'lu kademelere geçtik .Buralardada süründükten sonra ve ver elini 5.20,5.10 ve 4 Lü rakamlar .SPEK denen allahın belaları nasıl oynuyorlar kağıtla.5.41'e e kadar çıkarıp kısa günün karı yine verdiler.k.y eline ve aşağı çektilar.Uymayın şu rezil heriflerin oyununa arkadaşlar.
Son düzenleme : eldoR21; 07-09-2018 saat: 10:24.
-
uyuşturucu yutmuş gibi... elde olanları beezdiren kaat..
oyuncusu SERT ama SABIRLI...
SİZİ DÖKER sonra yukarı yapar...
SABRI OLMAYAN GİRMESİN....
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ 

-
Günaydın.AFYON rezili için söylenecek laf kalmadı.saldık bayıra allah kayıra.
-
ne kadar yükseldin ki? Sürekli düşüyorsun KOÇ
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri