Bu afyon satýlabilir demedi
Demeyin diyorlarrr...
Bu afyon satýlabilir demedi
Demeyin diyorlarrr...
8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatýrým Tavsiyesi Deðildir... Kimse Dikkate Almasýn...")***
AFYON'un k.y. düþmaný beceriksiz patronlarý yakýnda konkordato ilan ederlerse hiç þaþmam.
Sn eldor bende buradayým hala zararda bekliyorum allahtan egeen Asel ttkom výkýng ýhlgm Cemtas al sat la gün geçiriyoruz inadým inat beklemeye devam. Sevgiler
Afyon Çimento nun , Ýngilizlere satýlacaðýný düþünüyorum. Ýçeriden öðrenmek þart.
MI MAX 2 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydýn CNR1209 ve RAMUNRA kardeþim.Hala buralarda olmanýz mutlu etti doðrusu.Kendimi bayaðý yalnýz hissetmeye baþlamýþtým.En çok neye þaþýyorum biliyormusunuz.Borsacý bir arkadaþým 15 eylülde ýsrarla KALKINMA al dedi.7 lira civarýndaydý kaðýt ama bu lanet AFYON 'daki beklentimiz bitmediðinden KALKINMA'ya geçmedim . sürünmeye devam ediyoruz.Kalkýnma 20 liraya dayandý.Kahrolmamak mümkün deðil.AFYON'da 5 sene önce ayný hareketi yapmýþtý.Bakarsýnýz yine olur.
Seans açýldý hýzla aþaðý sarktý yine.Deðerli ortaklar kaðýttan kaçýp KALKINMA'ya geçmeye çalýþýyorlar ama bu saatten sonra kaðýt almak zor .Hoþçakalýn.
Son düzenleme : eldoR21; 03-10-2018 saat: 10:28.
2019 da AFYON %50 bedelsiz verirse .SORU bu kaðýt nereye kadar çýkar?
MI MAX 2 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eldor abi söz konusu afyonsa haber gelmeden inanmam bu hisse bunu öðretti bana Benimde iþ bilir bir arkadaþýmdan öðrendiðim su an bir haber akýþý Yok ama bu yýl içinde 7-8 görür dendi bunlarýn hepsi varsayým unutmayalým kimse yazdýklarýma göre pozisyon almasýn lütfen
Yer Ýmleri