Amca bizi terketti galiba
Amca bizi terketti galiba
Bu kadar sürekli düþen bir kaðýt kesinlikle borsada yok.Rezil ettiler ve rezil olduk. sebep olanlara ve k.y. üzerinden malý götürenlere YUH olsun.Sabancý sülalaesi attýðýnýz kazýklar burunlarýnýzdan fitil fitil gelir inþallah.
düþüþe devam.Ýn allahýn belasý kaðýt in bakalým.5.10!a indi.4'lere inmezsen indirmezseniz namertsiniz.
Son düzenleme : eldoR21; 04-10-2018 saat: 11:30.
Evet piyasalar gerçek yüzünü gösteriyor dediðim gibi borsa döviz ters orantýlý oldu ekonomi uzmaný deðilim ama bunu bilmeyecek kadar cahil de deðilim çok dakka dubarra dönüyor Allah hepimizin yardýmcýsý olsun siyasi olarak demiyorum ama idarecilerinde iþi zor
Anlaþýldýki deðerli ortaklar rezil kaðýttan kaçma peþindeler.Bende lanet kaðýttan deðil ama sayfadan uzakalaþýyorum.saðlýkla kalýn.
Sinirimi yazmakla azaltacaðým herhalde.Hale bakarmýsýnýz 17.33 itibariyle 4'lü kademeye indik.Hiçbir müsbet faaliyetini duymadýðýmýz ne yaptýðý belli olmayan bir sahtekar çimento þirketinin kaðýdýnda olmak gerçekten çok üzücü.Afyonlu arkadaþlarýmýzdan böyle bir fabrikanýn var olup olmadýðýný varsa çimentomu yoksa baþka birþeymi ürettiðini öðrenmek istiyorum.%6'ya yakýn düþüþ.Kýna yakýn mirasyediler
Son düzenleme : eldoR21; 04-10-2018 saat: 18:10.
Piyasalarý takip etmemek için kendimi TV de maçlara verdim dün akþam cim bom da hak etmediði yenilgiyi aldý yaw hiç bir þeyden zevk alamaz olduk ne olacak böyle halimiz çarþýya gezmeye çýkýyorum gezdigim yerde vitrinlere bakarken ihtiyaç zannedip para harcýyor eve gelince aldýðým þeyin o kadar da acil olmadýðýný görüyorum camiye gidiyorum çýkýþta hayýr için para isterler yok böyle olmayacak paramý bassam acaba o iþten de anlamýyorum ki ne yapsak acaba
Yer Ýmleri