nihayet maliyeti 5,30 cektik bizimde hesaplar yeþile dönecekmi bakalým çok yordun bizi afyon çok.
SM-J120F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nihayet maliyeti 5,30 cektik bizimde hesaplar yeþile dönecekmi bakalým çok yordun bizi afyon çok.
nerde o gunler umutsusluk her yanýmýzý kitlemiþ güzelþeyleri hayaldahi edemiyoruz temenin olur inþalan because arkadaþým
Afyon bu borumu... hiç canýnýzý sýkmayýn. Ben 2015 di sanýrým 3-4 yýl önce sermaye arttýrýmýnda tanýþtým afyonla 100 bin lira ile girdim 1 ayda % 50 býrakmýþtý. Sonrasý ilginç her akþam kapanýþta alýr ertesi gün sabah açýlýþta verirdim 2-3 kademe... birgün sabah açýlýþta verdim ama akþam tekrar alamadým 3 gün tavan gitti hiç bir neden yokken. Böyle bir kaðýt afyon... Þu an boðaza kadar bankaya gömülüyüm çýkar çýkmaz parayý afyona gömeceðim mottosu bellidir 5 altý her zaman alýnýr üzülmeyin sakýn. Garanti alan yatýrýmcýnýn hayali max % 40-50 dlr. Ama afyon öyle mi? Bir kaptýrýsa %500 yapar banamýsýn demez. Bu fýrsat devam ederse kasýmda ihtiyacým olmayan parayý gömer 2 yýl unuturum, afyon böyle bir kaðýt.
Kardeþ afyonu ben de yýllardýr alýr satarým. O dediðiniz eskiden kaldý. Afyon yabancýya geçtikten ve yüksek bedelliyi yaptýktan sonra o yüzde 500 ler bitti. Þimdi yüzde 50 yapsa süper... Piyasada lotu çoðaldý. Kimse büyük paralarla afyonu yüzde 500 götürmez... Ama kaðýt alýnacak yerde bence de. Ýyi birkaç haber gelirse 6.40 lar falan görülebilir. Ýnþaatýn kötü ve konut kredilerinin bu kadar yüksek olduðu ortamda cimento sektöründen ve afyon pek bir þey olmaz...
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Düzeltme ... "yabancý" deðil "Sabancý" demek istedim. Telefon otomatik düzeltmiþ.
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri