Ya arkadaþ 30 yýldýr borsadayým sistem ayný hiç degismiyor. alýyorsun düþüyor,
Satýyorsun çýkýyor...
Ha arada suyun akýþý
Denk geliyor nadirende olsa...
Sonuçta hep kahveci kazanýyor.
Ya arkadaþ 30 yýldýr borsadayým sistem ayný hiç degismiyor. alýyorsun düþüyor,
Satýyorsun çýkýyor...
Ha arada suyun akýþý
Denk geliyor nadirende olsa...
Sonuçta hep kahveci kazanýyor.
8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatýrým Tavsiyesi Deðildir... Kimse Dikkate Almasýn...")***
Komedi...
Arkadaþ aldýðýn fiyata bak, sorduðun soruya bak.Sen bir Tarotçuya uðra fal baktýr.
Bu hisse Afyon.Kafasý güzel olur da Afyonu patlarsa aldýðýn fiyatý ayný hafta görür.Ha olur da terse baþarsa dediðin rakamýnda görür diðer arkadaþýn dediði rakamlarý da.Baþta Sierra Sabancý varken, para hýrsý ve bitmeyen sömürü isteðiyle adamýn kanýný emerler.YTD
burda gerçekten büyük zararlarda bekleyen insanlar , adam gibi soruyor sak bu insanlarý da düsunerek bir þeyleri telavuz etmemiz lazým degilmi mastr arkadaþ aciklamiþ sinirler harap olmuþ bir birimizi yormayalým lutven
SM-J120F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pozitif uyumsuzluk ben de gördüm. Bence de yakýn bir zamanda 5.00 deðer. Bugün 4.55 ten aldým tekrar. En son 5.53 ten satmistim eylül ortalarý gibi. Gereksiz yere satýldý bu kadar. Bu ara iyi haber gelse güzel olur.
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün golts çimento %15 yapmýþ.
Helal olsun
8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatýrým Tavsiyesi Deðildir... Kimse Dikkate Almasýn...")***
10 basamak yukarý 7 basamak aþaðý
MI MAX 2 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri