.
SM-C9000 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
.
SM-C9000 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bu sefer þimdilik tutmadý ama takaslarda yabancý alýmý devam ediyor. Firatin dogusuna harekat olmasý piyasayý bozdu. Dýþ borsalar iyi artida. Birkaç güne piyasa düzelir inþallah. Citi, Doçe, Teb 2 milyona yakýn hisse aldý son bir ayda. Toparlar inþallah...
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Konuyla alakasý yok ama þuan maç izliyorum yaw arkadaþ 7.20 MT olan bir kaleye 5 metre mesafeden kalenin 3 metre saðýna 3 metre soluna 15 metre yukarýsýna veya kalecinin kucaðýna yumuþak pas verir gibi sutlar bu dediklerimin hepsi galatasaray, Beþiktaþ, Fenerbahçe ve A milli Avrupa takimlarina karþý hep ayný bunlar profesyonel futbolcu güya yazýklar olsun
En güzeli afyon dan bi bok olcaðý yok bari fýtbol konuþalým.
Bunlar milyon dolarlar alan fýtbolcular kaleciyle karþý karþýya topu daðalara taþlara atýyor, beþiktaþ malmo gibi bir takýmla berabere kalsa tur atlýycak ama yeniliyor.
RNE-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aslýnda ben koyu Galatasarayliyim Beþiktaþ in tür atlamasini o kadar istedim ki dün akþam saçýmý baþýmý yoldurdular resmen futboldan soguttular yazýklar olsun aldýklarý paralar zehir zýkkým olsun artýk maçlarý seyretmek için kendime baþka hobiler edinmeye çalýþacaðým neyse hepinize bol kazançlar hayýrlý Cumalar
afyoncum sakin sakin iki gundur gene sen herkesden once gidiyon oparasyon sanadegil sýnýr ötesiymiþ , sen niye boyle panik yapiyon tatlim aa cok ayip bisey bari endexkadAR dūs demi..
SM-J120F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
selamlar
matriks 1 aylik paket aldim.Mobil uygulamasini telefona indirdim . Bana verilen kullanici adini ve sifreyi giriyorum. SIkinti yok ama hissenin derinligine ve araci kurum dagilimina girince ekranda diyor ki SAYIN KULLANICIMIZ BU FONKSIYON GECIKMELI VERSIYONDA KULLANILMAMAKTADIR hatasi veriyor sebebi ne olabilir. Bugun Cumartesi oldugundan olma ihtimali varmi , yardimci olursaniz sevinirim.
Aldýðýnýz pakette aracý kurum daðýlýmýný olduðundan eminmisiniz, onu ayrý satýyorlar çünki
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri