-
Kelepir değil. Henüz piyasa düzelmedi inişte insanları yönlendirmeyelim. Belki 1 ay sonra 2.90 2.80 bilemeyiz. Ülkenin politikasında belirsizlikler var. R kaç ay önce 4.80tl lara kelepir deniyordu şimdi 3.39tl kuyunun dibi yok vebal almayın.
Lenovo S1a40 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
inşaat demirine ve çimento ya bugün den itibaren zam geldiği bilgisi geliyor.Hayırlısı Sokaklar İnşaat tan kurtulur umarım
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
3.38 görüldü,öncedende yazdığım gibi,kurgulu darbecikte bile 4.70 altına inmemişti...borsada ilginç bir yıl yaşıyoruz,bitik bir ekonomi olursa borsasıda böyle olur,yabancılar tüğme peşinde,tabiki bunda mayıs sendromuda var tatil için.
-
Dün aldım bende . Baktım çok düşmüş.Nasılsa çıkar dedim .Meğer daha çok düşmemiş
-
Endex coştu,bu hala 3.40 seviyelerinde sayıklıyor,sayıklasın bakalım,nasıl olsa biz sabırlıyız,iyi bir fiattan satmadan çıkmak yok.
-

Originally Posted by
tokgönül
Dün aldım bende . Baktım çok düşmüş.Nasılsa çıkar dedim .Meğer daha çok düşmemiş

Hayırlı olsun,biraz sabır sadece
-

Originally Posted by
refaba
Hayırlı olsun,biraz sabır sadece

Teşekkürler.Beklerim ben acelem yok. Kar etmeden hiç bir hisseyi satmam. Hepsi çok düştü zaten.Sırası gelince çıkar.
-
O sıra afyona hiç gelmiyor umarım uğurlu gelirsiniz artık buradaki arkadaşlar yazma gereksinimi bile duymuyor siz düşünün yani
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri