bunun speðinde iþ yok...dengesiz hareketler alýcýsý olmayan bir kagýt..kendi kendine oynuyor düþerken endeksin iki katý asaðýya geliyor ondan sonrada týrmalýyor...yd
bunun speðinde iþ yok...dengesiz hareketler alýcýsý olmayan bir kagýt..kendi kendine oynuyor düþerken endeksin iki katý asaðýya geliyor ondan sonrada týrmalýyor...yd
Tahtada ya farklý birileri var yada ayný þahýs finans teb yapý kredi vakýf tacirler global anadolu kim kimi yakalarsa öpüyor.finans 300 bin lot alýþtan nasýl satýþ yaptý bu tahtada ilginç.hemde kýsa mesafede .al gülüm ver gülüm...ytd
bizim spek kendi kendine eðleniyor.bu fiyatlardan sana kimse mal vermez....bak diðer kaðýtlarada biraz utan adam gibi oyna ...ytd
þimdi çok güzel aþaðý salarlar nede olsa çok yükseldi ya....karekter yoksunu kaðýt...ytd
4.40-peþi 4.11...5 üstüne atýp kalýcý olmadýðý sürece bir halt olmaz...ytd.
Bu saçma hareketler bana hiç bir anlam ifade etmiyor. Mal almaya çalýþýyosan sana bu fiayattan kimse mal vermez.. Mal satacaksan beklentisi olmayan sürünen kaðýdý alan olmaz.
Ben kendi adýma tüm silahlarý kuþanýpta geldim. Güçlü olan kazansýn.
WhatsApp Image 2020-03-25 at 15.44.25.jpeg
Son düzenleme : kardamadam06; 25-03-2020 saat: 17:38.
kaðýtta istikrar diye bir þey yok bunun speðindede iþ yok yatýrýmcýnýn bol bol iyi niyetlerini alýyor.....ytd
Yer Ýmleri