-

Originally Posted by
akın adanalı
bu bölünmeyle önceki bölünmeleri kıyaslamak doğru değil. nedeni ise: bir önceki bölünme sanırım 2015 temmuzdu, hisse %3200 bedelli açıklamıştı ve bu haberle fiyatı 6 dan 32 tl ye kadar yükselip aynı hızla da düşmüştü. şimdiki bölünme %300 bedelli yani üç tavandan fazlasını olacağını düşünmüyorum. ytd...
haftaya bölünme durumu olabilirmi
-
saniyorum tavan marjinin %10 ile kisitlandigi unutuluyor. hacim cok az ve tavan serisi bekliyorum araliksiz.
-
haftaya bolunme durumu olmaz cok erken bence. once yk toplanip karar vericek
-

Originally Posted by
YS&BHR
haftaya bolunme durumu olmaz cok erken bence. once yk toplanip karar vericek
yk toplanması 1 dk alır...bazı bölünmeler 2 işlem gününden sonra olmuş bazıları 10 sonra...anlayacağınız..yok öyle tavan serileri. giren girdi
-

Originally Posted by
btc34
yk toplanması 1 dk alır...bazı bölünmeler 2 işlem gününden sonra olmuş bazıları 10 sonra...anlayacağınız..yok öyle tavan serileri. giren girdi
bakalim o zaman 1 dakikada toplanip haftaya bolucekler mi bende merak ettim. kanaatim ise tahtada okullar tatil edildi🙂
-

Originally Posted by
YS&BHR
bakalim o zaman 1 dakikada toplanip haftaya bolucekler mi bende merak ettim. kanaatim ise tahtada okullar tatil edildi
benim tahminim salı günü bölünebilir....adese 11 gün sonra bölmüştü...diğer baktıklarım 2 işlem sonrası bölmüş...keşke sizin dediğiniz gibi olsa...
-

Originally Posted by
btc34
benim tahminim salı günü bölünebilir....adese 11 gün sonra bölmüştü...diğer baktıklarım 2 işlem sonrası bölmüş...keşke sizin dediğiniz gibi olsa...
Bedelliye katilmak icin nasil bir süreç izlenecek, banka mi bizi arayacak, yoksa bizim mi bankayı bilglendirmemiz gerekiyor.
-

Originally Posted by
Phantom70
Bedelliye katilmak icin nasil bir süreç izlenecek, banka mi bizi arayacak, yoksa bizim mi bankayı bilglendirmemiz gerekiyor.
bazı aracı kurumlar aramasanızda katılıyorsunuz.aramanız daha iyi...garantiye alın bence...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri