Rüçhanlarý satabildiðimi biliyorum
LND-L29 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rüçhanlarý satabildiðimi biliyorum
LND-L29 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Emin deðilim ama yapabilirsiniz. Sattýðýnýz 50 lot rüçhan hakkýndan sonra kalan 50 lot için 150 TL yatýrýrsýnýz. Süreç sonunda 200 lotunuz olur (Rüçhan satýþýndan ne aldýysanýz bir de o.) Fakat satmayýp da tamamýnýn rüçhanýný yatýrdýðýnýzda (300 TL) 400 lotunuz olur.
Burada önemli olan, hissenin kaçtan bölüneceði, E'lerin (eskilerin) ve R'lerin (rüçhanlarýn) nasýl fiyatlanacaðýdýr.
Adamlarýn nasýl bir senaryo yazdýðý maalesef meçhul.
Kâðýdý bölünmeden önce 3-4 aralýðýnda bir fiyata bile çekebilirler. Bir tsunami oluþturacaklar kimse nerede, ne zaman, ne yapacaðýný kestiremeyecek. Kestirebilen kazançlý çýkacaktýr.
Süreç izahnamenin KAP'ta onaylanmasýyla baþlayacaktýr. Ýzahname onaylandýktan sonra en geç 10 gün içinde süreç baþlar, diye biliyorum.
Ýzahname onayýyla ilgili bir bildirim göremedim.
Merhaba , investing deki yorumlarda farkli seylerden bahsediliyor . Bedellinin Halka arz seklinde yapilacagi seklinde . boyle olunca surec biraz farkli oluyor gibi anlatilyor . Bu konudan anlayan yorumlayabilirmi?
SPK bültenindeki onay, izahnamenin onayý anlamýna geliyorsa (Bu konuda bir bilgim yok.) süreç 13 Nisan'da baþlayacak demektir. Fakat her ne olursa olsun sürece iliþkin bilgilendirme KAP'ta, Afyon Yatýrýmcý Ýliþkileri'nde ve aracý kurum olan Ak Yatýrým'da ilan edilecektir.
Yer Ýmleri