bak yanlýþ düþünüyorsun bu düþünce sni zarar ettýrrýr!! RUCHAN 7,5 TL 3 LOTUN OLMASI ÝÇÝN BEDELLIYE KATILIP 3 TL DAHA VERMELISIN ! BUDA R =10.5 TL EDER
AYRICA ÇÝMSA SATILMAYAN PAYLAR DEDÝ BU NE DMEEK. 15 GÜNLÜK SÜREC BÝTTÝ YA DAHA SONRA YARIM SEANS ELDE KALAN RUCHANLARIN SATISI OLACAK. YANÝ, SEN BEDELLIYE KATILMADIN BEN KATILMADIM 300 MILYONLUK PAYIN VARSAYALIM KI 100 MILYONU KATILMADI BUNLAR O YARIM SAATLIK SEANSTA SATILACAK DÝYELIM KI ALICI CIKMADI.ÇÝMSA BU PAYLARI 1 TL NOMINAL DEÐERDEN HESABA 100 MILYON KOYARAK HÝSSESÝNÝ ARTITIRACAK.
Not: çocuða anlatýr gibi tane tane anlattým soru sormayýn! agresifleþiyorum. emsal bedelli yapan sýrketlerin sürecini araþtýrýn.
emsali vereyim hemen
odaþ bedellide patronlar 28.mýlyon olmasý lazým satýlmazsa hýsse alma garantýsý verdý. ruchan 68 kurustan 1.20 kadar cýktý bedellý býttý daha sonra satýlmayan hýsseler satýsa cýktý, 10 dakýkada guncel fiyattan yani afyone kac para ýse o fýyattan(býrlesme sonucu fýyattan) ruchanlar hýsseye donusmus seklý ile satýsa cýktý ve oda buyuk talep gormustu. dýyelým ordada satýlmadý hýsse ne olacak?
afyone ozaman ýcýn 3 tl dýyelým satýlmadý devreye çimsa girecek ve satýlmayan mýsal 100mýlyon hýsseyý 1 tl karsýlýgýnda parasý yýne kenýne odencek sekýlde hýsselerý cebýne koyacak . ama zanlýmca afyonda bedellý komple kullanýlýr.

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri