-
Afyon çimento birleşmeden sonra bakalım nerelere gider
-
Merdiveni dayadılar yine 60'a...en son 87 göstermişti.
-

Originally Posted by
refaba
Adamların işi bu,doldur,boşalt,zaten bizde bunun içindeyiz tradeci olduğumuz için.
bizimde bu oyunu oynamammız lazım.
-

Originally Posted by
refaba
Esas macera bundan sonra,normalde işi bilen malı götürür bu gibi kağıtlarda

Yıllar önce ,200 Lira olacak diye 146.liralardan aldığımız mal, Şarampole yuvarlandı ve 97 Lirada hurda olmuştu..😅
Afyon adamı çarpar.Demedi demeyin.. Tikkatli olun..😉
-

Originally Posted by
refaba
Adamların işi bu,doldur,boşalt,zaten bizde bunun içindeyiz tradeci olduğumuz için.
Ben pazartesi bekliyordum ama 2.91tl ye 1.750 M lot satışı girilmiş ona dikkat etmedik...
-
Çok işlem olduydu,2 defa belirtmiştim,hacimin fazla oluşu genellikle alıcı,satıcı fazla olursa olur,bugünlerde onlardan biriydi.
-

Originally Posted by
Kar_Adam
Yıllar önce ,200 Lira olacak diye 146.liralardan aldığımız mal, Şarampole yuvarlandı ve 97 Lirada hurda olmuştu..
Afyon adamı çarpar.Demedi demeyin.. Tikkatli olun..
20 kağıt aldık merak etmeyinitradeci işi bilir
...o dediğin rakamlardada vardım,500 E-200 Y,devamlı uyardım Y fiatında birleşecek diye,oda yetmedi 40 olmuştu tabanlayarak birleşme sonucu,50 kağıttan topladım 75 postalamıştım 150 olldu bölündü,sonrası malum 3 tl
-

Originally Posted by
refaba
20 kağıt aldık merak etmeyinitradeci işi bilir

...o dediğin rakamlardada vardım,500 E-200 Y,devamlı uyardım Y fiatında birleşecek diye,oda yetmedi 40 olmuştu tabanlayarak birleşme sonucu,50 kağıttan topladım 75 postalamıştım 150 olldu bölündü,sonrası malum 3 tl

peki sizde bu kagıt için ne düsünüyorsunuz?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri