-

Originally Posted by
Sasa500
size bir sorum olacak sizce vkgyonun bedellisi nasıl olur?
Önceden takılmıştım,2014 zirvesi 7.50.
O zamandan beri 3 üstüne hiç atamamış.
İndikatörler kısa,orta,uzun vade al konumuna sokmuş !!!
Şirketimiz 1.000.000.000,-TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, 230.000.000,-TL olan çıkarılmış sermayesinin %100 oranında artırılarak tamamı nakit karşılığı olmak üzere 460.000.000,-TL'ye çıkarılmasına ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu'nun 17 Nisan 2020 tarihli ve 12233903-340.05.05-E.4280 sayılı yazısı ile onaylanan izahname ektedir
Kar yazması güzel,neden bedelliye gitmişki ???
Neyse onuda porföyüme aldım hatırlattığın için,bugün 2.39-2.53 oyalanmış...1.60 göstermiş hisse haziran 2019 !!!
Sanırım izlemekte fayda var sürecini,bedelli açıkladıktan sonraya kalıyor iş..ytd.
Bu topikle bu hisse alakasız,vatandş yazmış,bende belirttim sadece.
-

Originally Posted by
refaba
Önceden takılmıştım,2014 zirvesi 7.50.
O zamandan beri 3 üstüne hiç atamamış.
İndikatörler kısa,orta,uzun vade al konumuna sokmuş !!!
Şirketimiz 1.000.000.000,-TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, 230.000.000,-TL olan çıkarılmış sermayesinin %100 oranında artırılarak tamamı nakit karşılığı olmak üzere 460.000.000,-TL'ye çıkarılmasına ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu'nun 17 Nisan 2020 tarihli ve 12233903-340.05.05-E.4280 sayılı yazısı ile onaylanan izahname ektedir
Kar yazması güzel,neden bedelliye gitmişki ???
Neyse onuda porföyüme aldım hatırlattığın için,bugün 2.39-2.53 oyalanmış...1.60 göstermiş hisse haziran 2019 !!!
Sanırım izlemekte fayda var sürecini,bedelli açıkladıktan sonraya kalıyor iş..ytd.
Bu topikle bu hisse alakasız,vatandş yazmış,bende belirttim sadece.
teşekkür ederim oldukça açıklayıcı oldu benim için...
-

Originally Posted by
Kar_Adam
Sayfada yazan çizen azalmış.. Bohçası dolan gitti galiba..
Yada ; Güneysu ohal ilan edip kapıya cenderme koydu.:-)
Sen geriye doğru hafta sonu tatili içinde yazılanları görmemişsin
-
Ben gerilimi azaltmaya karar verdim. En kötü ihtimal bedelliye katılacağım. İstediği gibi dans etsin. Bence uzatmalara oynuyor. Zaman daraldıkça planı neyse gerçekleştirecek.
Ben gece 3 emir verdim. Bir satış, iki alış. E ile ilgili satış dışında diğer seçenekler. Duruma göre akşam güncelleyeceğim.
-
Endexsin salmasıylan 2.57 gösterdi,bugün 2.57-2.70 arası oyalandı...Esas kapanışa odaklanmak lazım,zaten daha çiçeği burnunda bedelli aşamasında,bu zaman içinde aşağı ve yukarıya dans etmesi normaldir...R 4.71-5.25 arası oynaklık göstermektedir.ytd.
-

Originally Posted by
refaba
Sen geriye doğru hafta sonu tatili içinde yazılanları görmemişsin

Büyükşehir ,dezenfektan çalışması yaptı ise kaçırdıklarım olmuş olabilir..:-)
-

Originally Posted by
Kar_Adam
Büyükşehir ,dezenfektan çalışması yaptı ise kaçırdıklarım olmuş olabilir..:-)
yok yok kavga gürültü olmadı :D
Bin atlı o gün çocuklar gibi şendik!
-
Arkadaşlar 23 Nisan resmi tatil 24 Nisan da bilim kurulu sokağa çıkma yasağının uygulanmasını istiyor ve tatil 4 gün oluyor. Bilginize bu olursa 24 Nisanda borsa kapalı olabilir. Rüçhanlar 24 nisanda satılamayacak sıkıntı büyüyor...
Sadece 2 gün kalıyor 21 ve 22 Nisan da rüçhan satışı...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri