-

Originally Posted by
aloneman42
Arkadaşlar bedelli öncesi benim hatırladığım 4 civarı pd'si vardı (hatırlayan varsa yazsın lütfen) , şimdi 6,22 görünüyor, halbuki sermaye artırımı sebebiyle 4 den aşağı düşmesi gerekiyordu, aceba bedelli süreci henüz bitmediği için mi pd 6,22 görünüyor, fikri olan var mı.
Sermaye artış oranına göre fiyat da oranlandığı için PD/DD oranı değişmez normalde. Ancak bedelli öncesi özellikle borsanın korona etkisiyle düştüğü dönemde kağıt şu anki fiyata oranla 1,40 civarı fiyatlardan yükseldi. Bundan dolayı kağıdın fiyatı o dibe göre neredeyse 2 katı yükseldi. Bundan kaynaklı olarak PD/DD değeri yüksek. Sermaye arttırımının bildiğim kadarıyla bir etkisi olmuyor yani buna.
-
Keyifler yerindemi
-
Ne olur dayi buna tavana gider mi

Originally Posted by
refaba
Keyifler yerindemi

MI 9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
refaba
Keyifler yerindemi

Süper daha ne olsun..sayın reababa dizi lider faktoring bir ara görmüstüm yazınız oraya devam mi
-
cumadan cıkmıştım, bugün bizi izlemek Size bol bol kazanç var. Hepinize bol kazançlar dilerim arkadaşlar...
-
Tavana dayadı,tavan 2.94...Tavan olayına pek takılmayın,önemli olan alım,satımdan kazancınız !!!
-
Sayin refaba
288 hedef gecilidiginde girafiksel olarak nereleri göre biliriz sizce
-

Originally Posted by
Burak16
Sayin refaba
288 hedef gecilidiginde girafiksel olarak nereleri göre biliriz sizce
3 hesabı yapmıştım,aşağı yukarı görüldü sayılır bu tavanlan,elimde 3/1 kaldı,oda tahmini 100 K yapar,pek fazla riske girmeyi sevmem,ama risksizde borsada kazanılmaz,yeterki alınan satılan yer iyi belirlensin,hedefim 3 benim,artı yukarısı ne götürür onu bilemem,elimde ucuzdan aldığım hisseler vardı,çoğu ben sattıktan sonra %50-300 arası pirim yaptı,ama benim için fark etmez,anında sattığım hissenin karşılığında bir başka hisse alırım,mesela bugün borsa sert düştü,çoğu hisse sportiflerin haricinde geri geldi,sanırım anladınız...ytd.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri