Kalan paylarýn satýþýndan sonra durumun farklý olacaðýný düþünüyorum. Kesinlikle ytd.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Kalan paylarýn satýþýndan sonra durumun farklý olacaðýný düþünüyorum. Kesinlikle ytd.
Yine devre kesici,2.66,yazýk![]()
Trend tepesinde verecektik, vermek için birsuru sebep vardý yine vermedim hata yaptým yaziklar olsun
Hiç unutmam,TS bedelli yapmýþtý bir önceki bedelli olarak,2 tl olan hisse 1.18 olmuþtu,bir sonraki bedellide ise 1.20 olacak hissede 0.80 krþ olmuþtu,her 2 bedellinin sonucunda hisse 9 görmüþtü,þu an 4-5-6 arasý gezeliyor...buda bir müddet düþe,kalka hak ettiði yere gelecektir,tabiki biraz zaman alacaktýr,tavsiyem öncelikli piyasalarýn durumu,sert düþen bir borsada kimse elinde hisse bulundurmak istemez,STOPLOOS'lara dikkat,ZARAR KES'lere dikkat,en önemlisi bir hisseden kazandýysanýz az,öz kar hepsinden iyidir,kaçacak,uçacak laflarýna inanmayýn...ytd.
Aynen abi suçu kendimizde aramak lazým, piyasaya þirketlere speklere laf ediyoruz ama elimize geçen fýrsatlarý deðerlendiremezsek söylenmenin pek bir anlami kalmýyor. Endeksin durumu da kritik düþünüyorum da bakalým nereye kadar düþecek
Çoklarýnýn gözü topikte 56 ziyaretçi,9 üye,47 ziyaretçi !!!
Yer Ýmleri