Bugünkünün durumu dünden farký yok,anlaþýlan doldur boþalt yapacaklar !!!
Hocam bir de dolar 7,22 ikili tepe hedefine çok yaklaþtý. Oradan düþüþ baþlama ihtimali yüksek tahminimce. Belki o seviyedeyken, beklenen swap açýklamasý da gelebilir. Siz dolar hareketli olduðu günlerde afyon hissesinin tehlikeli olduðunu daha önceden de söylemiþtiniz de o yüzden yorumunuzu merak ettim.
Bir ara tahtasý kapanan TAC 1.67 fiattan bugün 6 üstünde,IZTAR 1.50'den 5 üstünde,bu her 2 hissede þu an tavanda,göz altý pazarýndakilere ne demeli,çoðu %300 pirimli,bunlarda hep vardým %150 ortalama kazanç getirdi,baba hisseler ise dökülüyor KENT haricinde,gerçi buda 180 iken 300 üstüne atmýþtý þu sýralar 240 fiatlarda...En fazla dikkat çekici unsur,bu gibi hisselerin Virüs öncesine göre çok pirim yapmalarý,lginç bir durum !!!,ben bunu bu hisse dahil dövizlerinde açýk pozisyoda olanlar açýklarýný borsadan temin etmeye çalýþýyorlar,iþte ondan çoðu hisselerde sert hareketler oluyor !!!...ytd.
Artýk sistem eski sistem deðil,bunu 2018'de defalarca üstüne bastým 2020'yede dikkat çektim.Dnyada canlý formlar Mutasyon aþamasýna girdi,bu her zaman döngüsünde oluþuyor.Homosapien yani insanlarýn geliþmiþ atasý diðer türleri hep yok etti,diðer canlý türleride öyle,4'cü zamandayýz hýzlan 5'e doðru gidiyoruz,bizim türümüzünde bir ömrü var kuantum gereði,yani sistemin sonlarý,buna alýþmamýz lazým,teknolojide,bilimde geri kaldýk Evrende bir baþka yerleþim alaný bulmak için,sebep aç gözlülük ve savaþlar silah ticaretleri,20 yüzyýl baþlarýndaki gibi bilim adamlarýmýz yok çaðý deðiþtirmek için vs uzar![]()
2.60'ý saymasak basamaðý 2.70 yaptýlar,zaten basamak,basamak hareket eden bir hisse,önceden belirttiðim gibi,2.40-50-60-70-80..sadece 3 es geçildi,oranýn üstüne vurup geri çekildi,3'te basamak olsaydý,þimdi hisse farklý yerlerdeydi !!!
Yer Ýmleri