Çimentolar Afyonun yüzünden bugün satýcýlý,ama onlar çýkarken bu uyuzlanýyordu,topikte vatandaþýn biri 2 olacak diyordu,fantazi olsa bile oraya inmesini isterim fullemk için![]()
EGCYO 0.12 seviyesinden bugün 0.94 tavanda...namýzsýz beni 0.40 iken dökmüþtü,maliyetim ise 0.14,bu hisse 3 guruptan oluþuyor,baþýndada Tan emicem var,izmirlidir,ufak bir tanýþýklýðým var,yarý Ýzmirli olduðum için,eskiden VARYO vardý,þimdi holding oldu,bana çok para kazandýrmýþtý zamanýnda,1.50 tl olan hisse 16 tl olmuþtu,sonra peþi malum 0.10 krþ,oda þimdi tavanda 0.57 ile,acaba tan emicem gömümü buldu,ABD ile ortaklýðý vardý tarým için,virüs yüzünden gýdalar hep uçtu,sanýrým bunlarda onun için uçtular,taþ,toprak iþine gireceðimize onlara yüklenseydik çoktan yolu doðrultmuþtuk,çoðu %500 pirimli,bu daha %50 yapamadý.
Aynen bende öyle,dün stop koymuþtum %50 70'e,bugün,67-69 arasý ufaktan yükleme yaptýk umutlu olduðum için,aþaðýya inerse kayýbým yine olmaz,ortalama maliyet 2.35,tradeleri iþin içine katarsak 2 altý sayýlýr,vatandaþýn biri 2 olacak diye belirtmiþti,biz çoktan tradelerlen oraya ulaþtýk...ytd.
Yer Ýmleri