Büyüyen Kuzey Amerika iþ birimi tarafýndan gelen talep üzerine Þirket'in Gebze fabrikasýnda hali
hazýrda bulunan yumuþak þeker üretiminde kapasite arttýrmak amacýyla, alt gruplarýyla birlikte
planlanan 351 milyon TL civarýnda sabit kýymet yatýrýmý ile yeni bir üretim hattý devreye alýnmasý
onaylanmýþtýr. Bu kapsamda Yönetim Kurulumuz 12.05.2020 tarih ve 2020/10 sayýlý karar ile:
1. Þirket Esas Sözleþmesi'nin 6. maddesinin vermiþ olduðu yetkiye istinaden, Þirket’in
330.000.000 TL kayýtlý sermaye tavaný dâhilinde 28.977.661 TL olan çýkarýlmýþ sermayesinin,
191.022.339 TL artýrýlarak 220.000.000 TL’ye çýkarýlmasýna,
2. Sermaye artýrýmýnda ihraç edilecek paylarýn "borsada iþlem gören" nitelikte oluþturulmasýna,
3. Artýrýlan 191.022.339 TL sermayeyi temsil eden 0,01 TL nominal deðerli ve üzerinde herhangi
bir imtiyaz bulunmayacak olan 19.102.233.900 adet payýn tamamýnýn nama yazýlý olarak
ihracýna, Þirket pay sahiplerinin yeni pay alma haklarýnda herhangi bir kýsýtlama
yapýlmamasýna,
4. Þirket Esas Sözleþmesi'nin 8. maddesi tahtýnda Þirket pay sahiplerinin yeni pay alma hakkýnýn,
sermaye artýrýmý öncesinde sahip olduklarý pay oranýnda artan sermayeden hisse almak suretiyle
kullandýrýlmasýna,
5. Yeni pay alma hakký kullaným süresinin 30 (otuz) gün olarak belirlenmesine, bu sürenin son
gününün resmi tatile rastlamasý halinde, yeni pay alma hakký kullaným süresinin izleyen iþ günü
akþamý sona ermesine,
not;
... .... .... .............. halka açýklýk
Cadbury Schweppes Overseas Ltd 28.820.786 TL 99,46
Halka Açýk .. . . . .. . . . ... . . .156.875 TL . .. . . . . 0,54
Toplam 28.977.661,00 TL 100,00
bedelli sermaye artýrýrým %659
spk baþvuru yapýlmadý daha yaklasýk 2 aylýk bi süreç var. Kendi kendime sormadan edemedim qnbfýnasbankýn halka açýklýk oraný neydi???
Bildiðim tek þey, hiçbir þey bilmediðimdir...
Namýk Kemal
Dün Powel'in açýklamalarýndan sonra tüm dünyada yatýrým araçlarýnda satýþ baskýsý devam ediyor.
Ekonomik daralmanýn boyutlarý konusunda kimse net bir þey söyleyemiyor. Sonumuz hayýr olsun
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
...Dýþarýsý neyse,Esas bizim akýbetimiz ne olacak ?...ABD bonolarýnýda sattýk,geriye 2.5 milyar dolarlýk fonu kaldý elimizde,ABD kinci olduðu için sana zýrnýk vermez,iþte ondan Ýngiliz dötü öpüyoruz,onlarda yüksek faizlen veriyor,ABD olsa daha iyiydi,ABD bonolarýný bulunduran devletlere yüksek miktarda dolar pompalýyor,bizde 10 tl virsene bizbize yeteriz tükeniþlik sendromý içindeyiz,yýllarca uyardýk,hiç dinlemediler,Suriye,muriye,Beton ve lüp,lüp yeme içme bol keseden atma bizi bu duruma getirdi,þimdi ben yazdým diye mamasý kesilen trolcuklar pat diye ortaya çýkar,sosyal medyada mesela feste üstüme geliyorlar,fesin ilk üyesi olduðumdan onlarý desteklediðim için benim özelliðim var,anýnda tepedekileri uyarý mesajý ile iþlerini bitiriyorum hesaplarý kapatýlýyor,tabiki baþka bir hesaplan yine hortluyorlar,bazen deepwep vasýtasý ile hallettirmeye çalýþýyorum,iþin mahiyetini hiç bilmiyorlar,yani ''AÇ KALACAKLAR''açlýk savaþlarýnda tarýmý ve su varlýðý olanlar ayakta kalacak,neyse fazla korkutmayalýmda tükensinler gitsinler en iyisi,Atatürkün cephelerde iç organlarýný soðuk ayazlarda çürüterek savaþ yaptýðýný biliyorlarmý acaba,Afyon soðu insaný delip geçer,yazýn bile geceleri soðuktur,iþte Afyon dendikçe tüðleim diken,diken olur,çünkü Giresun 47 alayýmýz o cephede tamamý þehit olmþtur,Atatürkün Gece bekçilerimiz dediði alay 42-47 alaydýr,gece baskýnlarýylan düþmanýn direncini kýrmýþlardýr,bu savaþ kolay kazanýlmadý,öyle gevrek,gevrek ATAMIZA ve TC'ye küfür ederken bunlarý hiç düþündülermi acaba,þu anda ayaktaysalar Atamýzýn sayesinde yemleniyorlar nankörler.
bedelli yaptýktan sonra sürünen ilk hisse olarak tarihe geçebilecek mi acaba?
En sonunda 60 deðmesi yaparak 2.68 gösterdi![]()
Yer Ýmleri