Tahta yapýcý korkudan aþaðý basamýyor elimdeki hisseyi kaptýrýrým diye yukarý götürse küçük yatýrýmcý da çok hisse var zengin edecek petkim hissesinden gelen küçük yatýrýmcý var Afyon çimento dan emekli ikramiyesi çýkaracak adamýn eli gitmiyor bizde ne yapalým petkim de bekledik zararýna sattýk Afyon çimento aldýk
Tabi tabi, petkim satan mutlaka buraya gelir zaten ne alakaysa. Sallamak bedava nasýlsa di mi
Arkadaþ nasýl bir þakasýn sen anlamýyorum ki. Milleti zorla afyon'larý satýp petkim'e geçireceksin tümden bu gidiþle. afyon'u satsam bile seni takip edip gülmek için geleceðim bu baþlýða![]()
Arkadaþ þaka sensin senin tapulu hissenmi Afyon çimento hersene kazandýrýyor almadýðým için çok piþman oldum çünkü gittim Petkim aldýk zarar ettik herþey ortada SPK þikayet ettik harun kahraman gibi birisi yakalandý Afyon çimento almaya karar verdik biz küçük yatýrýmcý olarak deðiþik hisselerde þansýmýzý deneyelim dedik
Arkadaþlar satýn kurtulun...
Hayýrlý olsun emekli olasýya kadar bu kaðýt herkesi bünyesinde tutacak.
Artýk bir halt olmayacaðý da belli oldu.
Vurkaçcýlar baya harap oldu . Yukarýdan al aþaðýdan sat . Mantýklý deðil. Ama tahtanýn sahibi saðlam.ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri