-

Sent from my iPhone using Tapatalk
-
tavan olacak dediler. niye olmadı halen anlamadım
-

Originally Posted by
Unutmam
tavan olacak dediler. niye olmadı halen anlamadım
Yarın için birşey dediler mi[emoji848]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Yeni gelenler yıllık değişimi anlayamıyor.Bu hisse Pandemide 3.65 dip yaptı. Sonra,3.65 ten yükselerek 6.50 bedelli verdi ve 2.30 den 5.14 gördü.Yeni degisim 1.3 ten 5.14 oldu.Senaryoya baştan katilsaydiniz 4 kat yol alacaktiniz. Su an yakın bir senaryo gözükmüyor. Hareketler spekülatif seyreder... stopladim..Yatirim Önerisi değildir.
Yatırım Önerisi Değildir...
Son düzenleme : Er_Man; 31-12-2020 saat: 00:44.
-

Originally Posted by
er_man
yeni gelenler yıllık değişimi anlayamıyor.bu hisse pandemide 3.65 dip yaptı. Sonra,3.65 ten yükselerek 6.50 bedelli verdi ve 2.30 den 5.14 gördü.yeni degisim 1.3 ten 5.14 oldu.senaryoya baştan katilsaydiniz 4 kat yol alacaktiniz. Su an yakın bir senaryo gözükmüyor. Hareketler spekülatif seyreder... Stopladim..yatirim önerisi değildir.
Yatırım önerisi değildir...
çok doğru söylüyorsunuz belkide silkeleme yapıyor da olabilir
-
Cok güzel mal çaktılar 20 lerden
-
6,35 hedefi var gibi görüyor. 4,88 altı alım fırsatı oluşursa tekrar girerim.
YTD değildir.
-
4.lü seviyelerden xx hissesi almıştım. bir süre 3,5-4 arası yatay beni bezdirdi vs. sonrasında hızla 6 tl gördü. bende bu hızlı yükseliş ve %50 kazanmış olmanın rahatlığıyla hissemi satmıştım.
o dönem sosyal medyada birçok kişinin tamda benim sattığım noktada maliyetlenmenin doğru olduğuna dair mesajlar görmüş şaşırmıştım. 2 hafta geçmeden 8.li rakamlara gelmişti.
velhasılı x fiyatı kimileri için satım noktası fırsat iken,
kimileri için tamda hareketin başladığı alım fırsatı noktası olabiliyor.
2021 sağlık huzur ve bol kazançlı geçmesi dilerim
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri