Birisi geldi mi acaba? Yoksa yeni ortaklar mý eklendi? Ne yapmaya çalýþýyor? Gel gel mi, sat git mi dedi? 5.6.. lardan verdiklerimizi 3.3... lerden geri aldýrdý. Niye neden niçin ? Ytd sesli düþündüm...
Birisi geldi mi acaba? Yoksa yeni ortaklar mý eklendi? Ne yapmaya çalýþýyor? Gel gel mi, sat git mi dedi? 5.6.. lardan verdiklerimizi 3.3... lerden geri aldýrdý. Niye neden niçin ? Ytd sesli düþündüm...
Geldiði yere gitmesi için 5-6 tavan lazým. Yarýn ya da yarýndan sonra anlarýz gel gel mi?
Ýnþallah bozmadan tavan devam eder.ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi içermez.Yatýrým tavsiyesi verecek yetkinlikte deðilim.
"Memleketim varsa ben de varým."
Piyasa hep ayný birgün tavan sonra tekrar ayný yere auzulmet
Redmi Note 7 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bazen koca ordular bile inancýn,cesaretin ve bilgeliðin önünde eðilirler....biz!biat etmeyenler...
Ulan vicdansiz afyon.yuzde 20 uretim artmis baban cimsa anasinin gozune gitmis sen daha surunuyosun buralarda ama ben yemem.silkele bakalim ne kadar silkelicen daha....
Ytd syg
Lenovo K33a48 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi içermez.Yatýrým tavsiyesi verecek yetkinlikte deðilim.
Mecbur gidecek,tahminen mal toplanýyor,3.30 altýna hiç sarkmamýþtý orada ineklemiþti peþi malum 3.65 tavan,þimdide 3.40'a demir attý tavan çektikten sonra,bir sonraki hedef 4 cývarý olma ihtimali belirdi,esasýnda bunun yeri burasý deðil 5 üstü olmalýydý,demekki olmadýðý zaman olmuyor,ne hesap peþindeler onuda bilmiyouz...ytd.
Yer Ýmleri