benim bir çok arkadaþým rüçhanlarýný açýk olarak 4.50 ve üzeri sattýlar.
baþka kurumdaki bazý arkadaþlarým satamadý..kurum izin vermedi.
rüçhanlarý benim kuruma virman yaptýlar ama benim kurum onlarýn satýþýna izin vermedi..
anasýný bizden alýnmamýþ bizde böldürülmemiþ diyerek izin vermediler.
yani yukarýdan satýlanlar büyük ihtimal ana ve rüçhan satým operasyonuydu..
düþünsenize 3.50 ortalama ile 2 milyon mal satsa ve geri alsa karý hesaplayýn artýk..
birde nereden döneceðide belli deðilken.
Þans iþte 3,62 den alýr almaz gevþedi , sanki beni bekliyormuþ. Yazýk oldu ortalama için biraz daha beklemek lazým sanýrým
ICBC fiili dolaþýmdaki pay oraný 3/07/2017 tarihi itibariyle yüzde 5'e düþecek
Borsa Ýstanbul, ICBC Turkey Bank'ýn ödenmiþ sermayesinin 440.000.000 TL bedelli artýrýlarak 420.000.000 TL'den 860.000.000 TL'ye yükseltilmesinde verilen geçici kaydi paylarýn 03.07.2017 tarihinden itibaren kaydi paya dönüþeceðini bildirdi.Böylece þuan yüzde 6 olan fiili dolaþýmdaki pay oraný 03.07.2017 tarihinden itibaren yüzde 5'e gerilemiþ olacak.
Borsa Ýstanbul KAP açýklamasý þöyle:
ICBC Turkey Bank'ýn ödenmiþ sermayesinin 440.000.000 TL bedelli artýrýlarak 420.000.000 TL'den 860.000.000 TL'ye yükseltilmesinde rüçhan haklarýnýn kullanýmý karþýlýðýnda verilen geçici kaydi paylarýn 03.07.2017 tarihinden itibaren kaydi paya dönüþeceði KAP'ta yayýnlandýðýndan, 03.07.2017 tarihinden itibaren BIST Pay Endekslerinin hesaplanmasýnda þirketin fiili dolaþýmdaki pay oraný % 5 olarak dikkate alýnacaktýr.
Ruchan olarak satisa izin veren araci kurum hangisidir acaba, sakincasi yoksa ogrenebilir miyim?
SM-A510F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayrýca fýyat 4 uzerý ýken bnm ne kadar çok ödünç bulmam için uðras verdiðimi sende býlýyorsun
ödünç tahtasýna dahi emir gonderdým bankama 50 býn tly kadarda ödunc verecek kiþiye verebýlýrsýnýz dýyede yetký verdým yýnede býr haber çýkmadý senýnký nasýl oldu inan meraktayým aydýnlatýrsan sevýnýrým
Bizim ATATÜRK sevgimiz, Anayasanýn ilk 3 maddesi gibidir.
Deðiþmez, deðiþtirilemez, deðiþtirilmesi teklif dahi edilemez.
Yer Ýmleri