yanýlmýyorsam dolaþýmdaki pay 6.idi 5.olarak dikkate alýnacak diyor Geçici Kaydi Paylarýn Kaydi Paylara Dönüþümü bu ne lahana bu ne turþu gelde iþin içinde çýk 3.7.2017 ne alýnacak ne satýlacak bu panik sadece galibin satýþ paniði mi
yanýlmýyorsam dolaþýmdaki pay 6.idi 5.olarak dikkate alýnacak diyor Geçici Kaydi Paylarýn Kaydi Paylara Dönüþümü bu ne lahana bu ne turþu gelde iþin içinde çýk 3.7.2017 ne alýnacak ne satýlacak bu panik sadece galibin satýþ paniði mi
Yazma gereði duydum..sermaye arttirim bitti..makbuzlar pztsi bloke çözülüyor..elinde bin adet mali olanin 1040 lot yeni mali pztsi satilabilir adedte dönüþecek...sacma sapan yorumlar yapmayin
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSÝYESÝ DEGÝLDÝR
Bu hissede zannedersem saðlýklý donanýma sahip kiþi sayýsý çok az.Arkadaþlar hissenin akýbeti hakkýnda öngörü nedir.Neden bu kadar satýþ oldu.Kurumlarýn maliyeti nedir ?
biz iþin içinde çýkamadýk. bazý arkadaþlarda sallamayýn sacma sapan yazmayýn diye yorum yazýyor bu hisseler nasýl satýlacak dolaþýmdaki hisse 5 çekileçek diyor türkce yazýyor arabca degil
ICBC fiili dolaþýmdaki pay oraný 3/07/2017 tarihi itibariyle yüzde 5'e düþecek
Borsa Ýstanbul, ICBC Turkey Bank'ýn ödenmiþ sermayesinin 440.000.000 TL bedelli artýrýlarak 420.000.000 TL'den 860.000.000 TL'ye yükseltilmesinde verilen geçici kaydi paylarýn 03.07.2017 tarihinden itibaren kaydi paya dönüþeceðini bildirdi.Böylece þuan yüzde 6 olan fiili dolaþýmdaki pay oraný 03.07.2017 tarihinden itibaren yüzde 5'e gerilemiþ olacak.
Ortalamalar çok mu yüksek arkadaþlar , ben bugün girdim , girmemle tepetaklak olmam bir oldu , 3,62 alýþým
Yer Ýmleri